Witam,
próbuję zaprogramować uniwersalne piloty na starą bramę (2009) FAAC. Szukałem po forum, znalazłem to:
U mnie wszystko działa tak jak wyżej opisane, lecz pilot nie jest zakodowany (nie działa).
Gdy zresetuję stargo i pilota i na nowo go koduję, to działa. Pilot kupiłem na allegro, gdzie jedna opinia była
Nie wiem co więcej mogę zrobić - ktoś coś?
próbuję zaprogramować uniwersalne piloty na starą bramę (2009) FAAC. Szukałem po forum, znalazłem to:
Cytat:więc idzie to tak :
1.Zdjąć czerwoną zworkę (lub wyłączyć zasilanie)
2. Wcisnąć czerwony przycisk Learn . Przytrzymując czerwony Learn założyć zworkę (lub włączyć zasilanie) cały czas trzymając wciśnięty przycisk po czym puścić przycisk -powinna się zapalić czerwona dioda.
--------- I tu zapala się czerwona i zielona jednocześnie.
3. Jak czerwona gaście pozostaje świecąca zielona i teraz wcisnąć przycisk pilota dioda zgaśnie jeszcze raz nacisnąć dioda zielona mrygnie .
4.Zdjąć czerwoną zworkę na chwilę i założyć powtórnie (lub wyłączyć i włączyć zasilanie) to powoduje zapamiętanie.
U mnie wszystko działa tak jak wyżej opisane, lecz pilot nie jest zakodowany (nie działa).
Gdy zresetuję stargo i pilota i na nowo go koduję, to działa. Pilot kupiłem na allegro, gdzie jedna opinia była
Cytat:Bardzo dobry pilot, daje się zaprogramować z oryginalnym radiem FaaC-a 740 z 2008 roku polecam.
Nie wiem co więcej mogę zrobić - ktoś coś?