Witam wszystkich forumowiczów, proszę o pomoc w dobraniu zasilania tego panelu. Szkoda go zniszczyć więc....
Szukałem w internecie lecz kaplica, szukam sterownika, schematu jak to podłączyć.... Wszystkie diody działają, zielone, czerwone i niebieskie. Sprawdzałem na krótko, Damy radę do tego zbudować układ zasilania/sterowanie? I te Gniazda ISP1, ISP2, ISP3, (J2 opisanie 6 pin 3 plusy i 3 min do każdego z kolorów) i GND TR. Cały panel led jest jednym układem, i każde gniazdo ma w nim zastosowanie, to ma działać a nie świecić 😉
INFORMACJE
Kategoria Reflektory sceniczne, teatralne i LED PAR
Marka Eurolite
Rodzaj Reflektory PAR LED
Zasilanie 230V AC, 50Hz
Pobór mocy 35W/65VA
DMX 3/5
Połączenie DMX 3-pin XLR
Sound Control poprzez wbudowany mikrofon
Flash rate 30Hz
Ilość diod LED 145
Typ diody TCL, SMD 5050
Wymiary 253x62x276mm
Waga 1kg
Reflektor PAR z serii Slimline z firmy EUROLITE wykonany w technologii LED. Urządzenie zostało wyposażone obsługę sygnału DMX.
Diody RGB typu SMD 5050
Możliwość sterowania dźwiękiem z regulacją czułości
Możliwość sterowania DMX - 3 lub 5 kanałów do wyboru
4-cyfrowy wyświetlacz LED
Szeroki kąt świecenia - 80°

Dodano po 11 [godziny] 37 [minuty]:
@ElektrodaBot prosił bym o przeniesienie tematu do dobrego dzialu
Szukałem w internecie lecz kaplica, szukam sterownika, schematu jak to podłączyć.... Wszystkie diody działają, zielone, czerwone i niebieskie. Sprawdzałem na krótko, Damy radę do tego zbudować układ zasilania/sterowanie? I te Gniazda ISP1, ISP2, ISP3, (J2 opisanie 6 pin 3 plusy i 3 min do każdego z kolorów) i GND TR. Cały panel led jest jednym układem, i każde gniazdo ma w nim zastosowanie, to ma działać a nie świecić 😉
INFORMACJE
Kategoria Reflektory sceniczne, teatralne i LED PAR
Marka Eurolite
Rodzaj Reflektory PAR LED
Zasilanie 230V AC, 50Hz
Pobór mocy 35W/65VA
DMX 3/5
Połączenie DMX 3-pin XLR
Sound Control poprzez wbudowany mikrofon
Flash rate 30Hz
Ilość diod LED 145
Typ diody TCL, SMD 5050
Wymiary 253x62x276mm
Waga 1kg
Reflektor PAR z serii Slimline z firmy EUROLITE wykonany w technologii LED. Urządzenie zostało wyposażone obsługę sygnału DMX.
Diody RGB typu SMD 5050
Możliwość sterowania dźwiękiem z regulacją czułości
Możliwość sterowania DMX - 3 lub 5 kanałów do wyboru
4-cyfrowy wyświetlacz LED
Szeroki kąt świecenia - 80°
Dodano po 11 [godziny] 37 [minuty]:
@ElektrodaBot prosił bym o przeniesienie tematu do dobrego dzialu