logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak znaleźć działający kod do TV JVC dla pilota Watson URC22B-6N?

mgs84 23 Lis 2005 16:01 18954 6
REKLAMA
  • #1 2018698
    mgs84
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Pilot Watson URC22B-6N nie moge znalezc kodu do swojego tv jest to JVC. Kody ktore mam w ksiazeczce nie dzialaja ;-/ Prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2018877
    Zdzisław Osmulski
    Poziom 30  
    Ocena: 14
    A niema w opisie co robić jak kod nie pasuje?
  • REKLAMA
  • #3 2020010
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6620
    Wykorzystaj funkcję automatycznego przeszukiwania. Często kody podane do danego producenta nie pasują a pasuję zupełnie innego producenta.
  • #4 2020139
    mgs84
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    przeszukiwalem automatycznie z 1,5h juz potem nie mialem checi naciskac power
  • REKLAMA
  • #5 2020706
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6620
    mgs84 napisał:
    przeszukiwalem automatycznie z 1,5h juz potem nie mialem checi naciskac power

To ten pilot nie obsługuje Twojego TV. Podaj pełny model tego JVC to jakiś odpowiednik 1:1 moze znajdzie się.
  • REKLAMA
  • #6 4626791
    karolgy
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    Słuchajcie też się wkopałem bo rozstroiłem sobie pilota WATSON URC 22B-6N a wyrzuciłem jak najwiekszy dureń instrukcje =/ Potrzebuje ustawić tego pilota teraz do telewizora WATSON. Może mi ktoś podać kody i powiedziec jak to sie robi albo jeszcze najlepiej jakos przesłać instrukcje. Z góry dziękuje
  • #7 4626873
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Na Forum jest wyszukiwarka - przykład:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic449636.html
    Polecam inne rozwiązanie zamiast męki z tym "pilotem" - otworzyć temat z pytaniem "jaki jest pilot zamienny do TV WATSON model xxxx".
    Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada pilot uniwersalny Watson URC22B-6N i nie może znaleźć działającego kodu do telewizora marki JVC. Kody z instrukcji nie działają, a automatyczne przeszukiwanie kodów, które trwało około 1,5 godziny, również nie przyniosło efektu. Wskazano, że pilot może nie obsługiwać tego modelu telewizora, dlatego zasugerowano podanie pełnego modelu TV JVC w celu znalezienia odpowiedniego kodu lub zamiennika pilota. Dodatkowo zasugerowano skorzystanie z wyszukiwarki na forum lub otwarcie nowego tematu dotyczącego pilota zamiennego do konkretnego modelu telewizora Watson. Problem dotyczy trudności w programowaniu pilota uniwersalnego do konkretnego odbiornika TV oraz braku skutecznych kodów w dokumentacji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA