logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Suszarka Electrolux EDH3498RDE - problem z włączaniem po wyłączeniu, konieczność

jaceskor 15 Cze 2023 20:18 456 1
REKLAMA
  • #1 20618597
    jaceskor
    Poziom 9  
    Ocena: 13
    Dzień dobry,
    Suszarka EDH3498RDE Electrolux.
    Jest taki problem, wkładam wtyczkę od suszarki do gniastka zapalają się kontrolki, wybieram dotykowo dowolny program, dodatkowe funkcje tez ustawiam włączam suszarkę i działa, nieważne czy program długi czy krótki suszy do końca cicho i skutecznie, wyciągam suche rzeczy i dotąd jest ok. Wyłączam wyłącznikiem on/off i wszystko gasnie i po minucie chcąc załączyć ponownie to już się nie da, zero reakcji na włącznik on/off. Muszę wyłączyć wtyczkę z prądu i odczekać kilkanascie(kilkadziesiąt) minut i ponownie włączyć do prądu i kontrolki się zapalają, znowu mogę uruchomić suszarkę, mogę też włączyć i wyłączyć on/off wielokrotnie, działa. Ale jak ja uruchomię start i suszy nieważne czy całe suszenie czy kilka minut i ponownie wyłączę wyłącznikiem on/off to już ponownie nie mogę załączyć. Wtyczka z prądu, kilkadziesiat minut i znowu działa i tak za każdym razem. Trochę długi wywód ale chciałem dokładnie to opisać.
    Pozdrawia
  • REKLAMA
REKLAMA