logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki

matibombel 11 Gru 2023 16:19 642 2
REKLAMA
  • #1 20856514
    matibombel
    Poziom 11  
    Witam i proszę o pomoc z ekspres do kawy Krups Quattro Force, model EA860E. Po wymianie pompy wody, przepływomierza oraz grzałki bojlera, ekspres przestał działać. Po włączeniu wyskakuje komunikat "Podgrzewanie", a następnie "Konieczne napełnienie" i po chwili "Błąd serwis" lub "Użyć aplikacji". Ekspres nie pobiera wody.
    Czy ktoś mógłby mi pomóc albo coś doradzić?
  • REKLAMA
  • #2 20860340
    cricket1
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Sam wymieniałes? Wrzuć parę zdjęć ze środka tak żeby było widać podłączenie wezy. Czy pompa startuje chociaż na chwilę? Wymontuj filtr jak masz.
  • #3 20864892
    matibombel
    Poziom 11  
    Sam wymieniłem pompkę na nową, oryginalną. Grzałkę też wymieniłem, ponieważ u mnie padł czujnik NTC. Wszystko podpiąłem tak, jak było. Pompka nie rusza się ani na chwilę. Ekspres włączam, jest podgrzewanie, a potem komunikat o napełnieniu zbiornika i nic. Próbuję jeszcze raz, ale pojawia się komunikat o napełnieniu ekspresu, a za chwilę konserwacja i błąd. Woda nie jest pobierana.
    Zdjęcia zrobię i wrzucę.
    Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki Krups EA860E – "błąd serwis" po wymianie pompy i grzałki
REKLAMA