logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

A3 8l 1998 nieoryginalne radio, problem z tylnymi głośnikami i subwooferem

rowinskee 10 Sty 2024 22:14 519 1
REKLAMA
  • #1 20902608
    rowinskee
    Poziom 1  
    Witam wszystkich.
    Mam problem z podłączeniem tylnich głośnikowe i subwoofer w audi a3 rocznik 98 do radia Sony. Widziałem już parę tematów ale nic nie rozwiązało mojego problemu

No więc tak... Podłączyłem te dwie kostki plus antenę do radia w sposób który widzimy na zdjęciu, głośniki z przodu działają. Zostaje jeszcze żółta kostka z 4 kabelkami (domyślam się że to od suba i wzmacniacza) i ta czerwona kostka z 1 kabelkiem, kompletnie nie mam pojęcia do czego jest.

Czy ktoś mógłby mi pomóc w dobrze adaptera ? Domyślam się że będzie to przejściówka z tej żółtej kostki na te 4 wejścia rear i sub ?

No i o co chodzi z czerwona kostka ?

Dzięki
    Tył radia Sony z podłączonymi kablami, widoczne złącza i kolorowe przewody. Przewody i kostki w samochodzie Audi A3 podłączone do radia, w tym żółta i czerwona kostka. Przewody i złącza radiowe w samochodzie Audi A3 rocznik 1998.
  • REKLAMA
  • #2 20902699
    justka80
    Poziom 34  
    Ocena: 444
    Zastosowałeś niewłaściwy adapter przyłącza radia. Musi to być adapter z gniazdem (czerwonym) do osadzenia żółtej kostki.
    Dodatkowo musisz koniecznie zamontować separator antenowy.
REKLAMA