Witajcie, otrzymałem do serwisu expres Hendi-208540 nie startuje. Ktoś już próbował z nim chyba coś działać, niestety nie wiem co było nie tak ale efekt jest taki, że po uruchomieniu wyświetla :kubek z kawą w kółku pod nim napis powered by android... po chwili w lewym rogu pojawia się start systemu a prawym godzina. Po chwili przed godziną strzałki ułożone jakby w kształt w kółka a pomiędzy godziną i tymi strzałkami przez chwilkę wyskakują takie liczby 0,8,A,D,H,2 po czym te liczby z strzałkami w kształcie kółka gasną i pozostaje tylko: napis start systemu, godzina, kubek z kawą w kółku na środku który wolno jakby pulsuje i tyle. Nic dalej nie przechodzi. Czy to może być np brak grzania, czy raczej padł system?
Dodano po 1 [godziny] 52 [minuty]:
Po rozebraniu bez tacki czujników kawy itd pojawiło się coś więcej nawet doszło do menu głównego ale po założeniu tacki itd cisza jak na początku -błąd komunikacji portu szeregowego lekko skorodowany był czujnik przepływu, wyczyściłem, Niestety jest jak na początku czyli cisza.
Po włączeniu daje na sekundę napięcie na silnik bloku zaparzacza i czasem wyświetli błąd tego portu czasem nic... SIlnik bloku zaparzacza, grzałki, elektrozawory są ok
Dodano po 1 [godziny] 52 [minuty]:
Po rozebraniu bez tacki czujników kawy itd pojawiło się coś więcej nawet doszło do menu głównego ale po założeniu tacki itd cisza jak na początku -błąd komunikacji portu szeregowego lekko skorodowany był czujnik przepływu, wyczyściłem, Niestety jest jak na początku czyli cisza.
Po włączeniu daje na sekundę napięcie na silnik bloku zaparzacza i czasem wyświetli błąd tego portu czasem nic... SIlnik bloku zaparzacza, grzałki, elektrozawory są ok