logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Hendi 208540 – zatrzymuje się na logo Android

chomonciorski 12 Sty 2024 23:34 510 4
REKLAMA
  • #1 20906357
    chomonciorski
    Poziom 12  
    Ocena: 36
    Witajcie, otrzymałem do serwisu expres Hendi-208540 nie startuje. Ktoś już próbował z nim chyba coś działać, niestety nie wiem co było nie tak ale efekt jest taki, że po uruchomieniu wyświetla :kubek z kawą w kółku pod nim napis powered by android... po chwili w lewym rogu pojawia się start systemu a prawym godzina. Po chwili przed godziną strzałki ułożone jakby w kształt w kółka a pomiędzy godziną i tymi strzałkami przez chwilkę wyskakują takie liczby 0,8,A,D,H,2 po czym te liczby z strzałkami w kształcie kółka gasną i pozostaje tylko: napis start systemu, godzina, kubek z kawą w kółku na środku który wolno jakby pulsuje i tyle. Nic dalej nie przechodzi. Czy to może być np brak grzania, czy raczej padł system?

Dodano po 1 [godziny] 52 [minuty]:

Po rozebraniu bez tacki czujników kawy itd pojawiło się coś więcej nawet doszło do menu głównego ale po założeniu tacki itd cisza jak na początku -błąd komunikacji portu szeregowego lekko skorodowany był czujnik przepływu, wyczyściłem, Niestety jest jak na początku czyli cisza.
    Po włączeniu daje na sekundę napięcie na silnik bloku zaparzacza i czasem wyświetli błąd tego portu czasem nic... SIlnik bloku zaparzacza, grzałki, elektrozawory są ok
  • REKLAMA
  • #2 20907799
    Ginulfi
    Poziom 20  
    Ocena: 176
    Hendi po uruchomieniu testuje wszystkie podzespoły. Czy słychać test zaworu ceramicznego?
  • REKLAMA
  • #3 21334833
    bokun
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    >>20907799 W tym modelu nie ma zaworu ceramicznego W6.
  • REKLAMA
REKLAMA