logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Odczytanie niewyraźnych tablic rejestracyjnych z nagrania kamery samochodowej

ryszardwolczynski 07 Lut 2024 19:44 795 3
REKLAMA
  • #1 20949886
    ryszardwolczynski
    Poziom 2  
    Szanowni Państwo,
    Potrzebuję pomocy w jednej sprawie.
    Mój samochód został uszkodzony przez dużą ciężarówkę firmy Richter Baustoffe
    Kierowca uciekł z miejsca wypadku nie wzywając policji.
    Wideo zostało zrobione moją kamerą samochodową i w tym czasie padał deszcz, więc jakość jest zła ;/.
    Wszystko co widzę to xx TK 3xxx, najważniejsze są 4 ostatnie cyfry.
    Jeśli masz jakiś edytor wideo, który może pomóc poprawić jakość wideo... proszę o pomoc.

Jestem gotów wypłacić nagrodę za poprawny numer! W takim przypadku proszę o kontakt prywatny.
    Pozdrawiam serdecznie!

Link do filmu w oryginalnej jakości poniżej:

https://we.tl/t-vEbs0Tfsbu

Rozmazany widok na ciężarówkę z logotypem RICHTER w deszczu. Tył szarego samochodu z widocznymi zarysowaniami i uszkodzeniami na lewym tylnym zderzaku.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20949903
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6562
    Wg mnie te 4 cyfry na końcu to 3028 lub 3026.
    Rozmazany obraz fragmentu tylnej części pojazdu z nieczytelną tablicą rejestracyjną obramowaną na żółto. .
    Ponadto pomocne powinny być banery reklamowe na nim. Raczej zbyt często nie są powtarzalne.
  • REKLAMA
  • #3 20950230
    Ture11
    Poziom 39  
    Ocena: 1119
    ryszardwolczynski napisał:
    z miejsca wypadku

Ja tylko chciałbym zauważyć, że jest różnica między "stłuczką" (brak poszkodowanych osób) a "wypadkiem" (są poszkodowani).

ryszardwolczynski napisał:
    Kierowca uciekł (...) nie wzywając policji.

Lepiej, on nawet tego nie poczuł i najpewniej do dziś nie wie, że coś zaszło.

Tablice są z jakiego kraju?
  • #4 20951390
    ryszardwolczynski
    Poziom 2  
    Temat zamkniety
    Numer to RD-KT 1028.
    Czekam na kontakt firmy ubezpieczeniowej sprawcy
REKLAMA