hmmm w sumie mojąspecjalnością była unitra i radmor ale to to jedno i to samo miałem jeszcze zodiaka ( wypas bas ) wymiatał groźnie niewiem jak keenwod miałgo mój kuzynek i terz mu dudniało ale jak ja bym wybierał to albo unitre albo radmorka bo po pierwsze wymiatają ja mam 5412 i koleś do mnie przyszedł z odległosci około 250m jek go testowałem bo myślał że gdzieś w pobliżu jest dyskoteka a w razie popsucia naprawa jest groszowym wydatkiem a porady jak naprawic to możesz spytać choćby mnie albo innych kolesi na forum :d w dodatku pod radmora mozesz podłączyć każdy głosnik jaki istnieje i on będzie grał ze swoją maxymalną mocą a głosnik będzie grał tyle ile da mu wzmachol możesz wybrać jakis tańszy model i go powolutku ulepszac i zawsze sprzedać za drożej

ja kupiłem radmorka5412 na złomnicy za 10 zł a naprawa jego wyniesie mnie około 30zł

możesz rozejrzec się za takimi sprzętami tylko uprzedzam żeby go zrobić musisz posiadać dużo informacji które moge Ci udostępnic jesli będziesz chciał

ja jestem za unitrą i radmorem niewiem jak sprawują sie inne wzmachole bo miałem ich zaledwie kilka ale radmor przebija wszystkie pozdro i napisz jak sobie wybierzesz coś