logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Laser Parkside Performance 360 PKLLP 360 B2 pytanie / problem?

lukkil 03 Kwi 2024 21:11 3354 5
REKLAMA
  • #1 21031318
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 39
    Cześć, mam pytanie do znawców.
    Otóż posiadam laser Parkside 360 Performance i mój niepokój wzbudziło położenie tego elementu w środku - nie powinny być na środku?
    pokazałem to na zdj nr 3 i 4 - przód i tył
    Dwa pierwsze zdjęcia są z boku i tam ta czesc jest na srodku.
    Zdjęcia wykonane na zablokowanym laserze zdjętym ze stołu - nie ma różnicy na odblokowanym jak się wypoziomuje.
    Wskania pion / poziom są prawidłowe.
    Pytam bo jest jeszcze na gwarancji i w razie bym go reklamował. Niestety nie pamiętam jak to wyglądało wcześniej a mam go ze 3 lata.
    A może ktoś ma to urządzenie i mógłby zerknąć u siebie jak to wygląda?

Tył lasera Parkside 360 Performance z widocznym elementem optycznym. Zdjęcie lasera Parkside 360 Performance z przodu. Widok z przodu lasera Parkside 360 Performance z elementem wewnętrznym przesuniętym w lewo. Widok z przodu lasera Parkside 360 Performance w czarnym korpusie.
  • REKLAMA
  • #2 21031327
    beatom
    Poziom 38  
    Ocena: 861
    A zdjęcia gdzie?
  • REKLAMA
  • #3 21031345
    lukkil
    Poziom 20  
    Wstawiłem zdjęcia.
  • REKLAMA
  • #4 21031575
    beatom
    Poziom 38  
    Ocena: 861
    Jeśli chodzi o ten pryzmat schowany w pokrywie "latarni morskiej", to faktycznie wygląda na przesunięty, ale i tak jest równo z soczewką. Możesz zdjąć tą pokrywkę i zobaczyć, czy tam jest luźno i czy to się nie przesunęło.
    Zdjęcia z internetu niewiele pokazują, tak jak jakiś filmik na YouTube, który znalazłem.
    Tylko na jakiej podstawie domagasz się egzekucji gwarancji, jeśli wszystko działa poprawnie?
  • REKLAMA
  • #5 21032587
    lukkil
    Poziom 20  
    odkręciłem to i wygląda na to że tak jest fabrycznie - tam jest taka ośka i nie ma możliwości by się coś przesuneło - później dodam zdjęcie.
    pisałem posta o tym ponieważ kiedyś go pożyczyłem i został mi przyniesiony w stanie odblokowanym, więc myślałem że coś się stało.
    BDW: grozi czymś takie przenoszenie w stanie odblokowanym?
  • #6 21032599
    nuszek
    Poziom 30  
    Ocena: 388
    lukkil napisał:
    Jak działa to po co rozkręcać, rozkręcałem wszystkie zabawki za młodu, by się dowiedzieć jak działają, a teraz to po co?
REKLAMA