logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć radio Android do kostki ISO w Fiat Punto 2016?

huronmati1 05 Kwi 2024 17:02 1065 2
REKLAMA
  • #1 21033871
    huronmati1
    Poziom 2  

Witam, kupiłem Punto z 2016 r. i przy zakupie dostałem do niego najtańsze radio z Androidem, w którego kostce ISO piny są inaczej umiejscowione niż w kostce auta. Niestety nie mam żadnego schematu ani na radiu ani od tego konkretnego radia, a nie chcę go uszkodzić. Czy ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć, jak to ogarnąć, by działało, jak te piny z kostki radia poprzekładać lub czy trzeba coś dołożyć?
    Kostka ISO do radia z kolorowymi przewodami trzymana w ręku. Widok zbliżony na złącza ISO od radia samochodowego trzymane w dłoni. Złącze ISO radia samochodowego trzymane w ręce, na tle deski rozdzielczej. Zbliżenie na kostkę ISO z kolorowymi przewodami z radia samochodowego. ISO kostka z przewodami do radia samochodowego Pudełko samochodowego odtwarzacza multimedialnego z Androidem na siedzeniu samochodu. Radio samochodowe z systemem Android i odkrytymi kablami w samochodzie.
  • REKLAMA
  • #2 21033926
    pszczyna
    Poziom 33  
    Ocena: 404
    By nie uwalić szyny CAN warto jednak podjechać do punktu Car auto i poświęcić te 100zł.
  • #3 21035326
    milejow

Poziom 43  
    Ocena: 5161
    Tam nie ma co przekładać, w kości radia masz plus stały, masę i dwa cany, w kości auta to samo. Jak can radia dogada się z canem auta to radio gra i po temacie
    Konto firmowe:
    Działalność własna
    Mętów 99, Lublin, 20-388
REKLAMA