logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] KM0512 - jaki głośnik wysokotonowy do kolumn Kruger&Matz Passion 2.0?

Mr_Curious 30 Kwi 2024 20:25 456 3
REKLAMA
  • #1 21065974
    Mr_Curious
    Poziom 4  
    Ocena: 7
    Koledzy proszę o pomoc, bo nie wiem jak sobie z tym poradzić.
    Posiadam aktywne kolumny Kruger&Matz Passion 2.0 i wysiadł mi głośnik wysokotonowy. Posiada ktoś jakiś schemat ew. informację jaki należałoby zakupić głośnik, bo niestety po wykręceniu nie ma żadnych informacji na tyle.

Zdjęcia pomocnicze może komuś to coś podpowie:
    Przedni panel uszkodzonego głośnika wysokotonowego z kolumny Kruger&Matz Passion 2.0. Zdjęcie usuniętego głośnika wysokotonowego z kolumny Kruger&Matz Passion 2.0 trzymanego w dłoni. Głośnik wysokotonowy trzymany w dłoni przed otworem montażowym w kolumnie Kruger&Matz. Głośnik wysokotonowy z odkręconą obudową leży na powierzchni. Widok rozkręconego głośnika wysokotonowego z aktywnych kolumn Kruger&Matz Passion 2.0
  • REKLAMA
  • #2 21110314
    wojtekgra1
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Rozwiązałem swój problem? U mnie po pewnym czasie głośniki wysokotonowe słabiej grają? Też szukam do nich nowych kopułek.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 21110382
    GreenMonkey
    Poziom 4  
    Ocena: 4

wojtekgra1 napisał:
    Rozwiązałem swój problem? U mnie po pewnym czasie głośniki wysokotonowe słabiej grają? Też szukam do nich nowych kopułek.

Pisałem wszędzie do firmy Kruger&Matz oraz https://www.lechpol.pl/
    Polecam napisać również tu i tu i czekać na informację. U mnie z Lechpol wysłali nowy głośnik za 100zł w kosztami wysyłki. Musisz jedynie się uzbroić, bo z dwa, trzy dni możesz poczekać na odpowiedź :)
  • #4 21371045
    Mr_Curious
    Poziom 4  
    Ocena: 7
    Jak w/w napisane :) Firma Lechpol trochę cierpliwości i załatwione.
REKLAMA