logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dinamica Plus ECAM370.70.B – woda trafia do tacki ociekowej podczas czyszczenia i odkamieniania

Ponczo24o 27 Wrz 2024 15:12 780 2
REKLAMA
  • #1 21241426
    Ponczo24o
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Witam, reklamowałam Dinamica Plus ECAM370.70.B serwis napisał, że jest zakamieniony odpływ wody, co uszkodziło zespół ciśnieniowy. Naprawa nie podlega gwarancji.
    Ekspres był zawsze odkamieniany na czas a teraz jak ma oczyścić rurki od kawy, to woda nabija się automatycznie do tacki ociekowej i tak samo podczas odkamieniania. Kawa leci normalnie.
  • REKLAMA
  • #2 21325082
    stig20
    Poziom 6  
    Ocena: 2
    @Ponczo24o Witam, mam identyczny problem z ekspressem DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.70.B, który zakupiłem w maju 2024. Podczas płukania lub odkamieniania woda trafia do tacki ociekowej, a nie przez dysze do kawy. To samo zdarza się podczas czyszczenia po uruchomieniu i wyłączeniu ekspresu. Kawa jest przygotowywana prawidłowo, a urządzenie dozuje odpowiednią ilość wody do filiżanki. Przeprowadziłem również dwukrotne odkamienianie jedno po drugim, ale to nie rozwiązało problemu. Czy udało się naprawić usterkę?
REKLAMA