logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Interfejs diagnostyczny do 1500zł dla Audi A4 B8 2008 2.0 TDI - opinie i propozycje

przemekfedczuk 01 Paź 2024 00:20 1389 4
REKLAMA
  • #1 21245529
    przemekfedczuk
    Poziom 1  
    Jaki interfejs diagnostyczny dla początkującego mechanika domowego do 1500 zł
    Chciałbym kupić komputer diagnostyczny do laptopa, z którym będę mógł samodzielnie naprawić swoje auto (w przyszłości inne swoje auta) po dosyć mocnej stłuczce. Auto zgasło po uderzeniu lewym przodem i nie odpala, między innymi wybuchły poduszki, zbita przednia lampa, czujniki itp. Pacjent to Audi A4 B8 2008 r. 2.0 TDI.
    Rozważam nad zakupem - multidiag-pro-platinum-2024-pl-profesjonalny-tester-interfejs-16-kabli.
    lecz nie mam bladego pojęcia, na co zwrócić uwagę.
    Proszę o opinie, propozycji ewentualnie innego do różnych marek aut. :) ;)
  • REKLAMA
  • #2 21245578
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    Ocena: 3368
    To jest podróbka z nielegalnym programem Autocoma, Delphi zależy jaki soft wgrasz na komputer. Jako sprzęt mówię tu o oryginalnym Autocomie jest ok ale jak to przystało na Chińską podróbę różnie bywa, część rzeczy zadziała a część nie. Czasami bywa że po zakupie trzeba go przerabiać bo nie działa np. linia K. Te 16 kabli to szkoda kasy bo w 90% jest OBD2 a kable do ciężarówek są Ci nie potrzebne wogóle. To jest sprzęt uniwersalny bardziej do diagnostyki niż do kodowań i reszty. Dla Ciebie odpowiedni ze względu na uniwersalność choć i nim możesz narobić szkód klikając w to co nie potrzeba.
  • REKLAMA
  • #3 21246091
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 21246121
    carrot
    Moderator Samochody
    Ocena: 3549
    Launch creader elite, wersja dla grupy VAG
    Osobiście nie używałem, ale oglądałem parę pozytywnych recenzji na YT
  • #5 21246159
    m.tosiek
    Poziom 22  
    Ocena: 123
    Launch creader elite, posiadam dla aut Mercedesa, robi robotę, diagnostykę, wysterowania, oraz kodowania wariantowe ogarnia bez problemu. Jedyna wada to polska wersja językowa.
REKLAMA