logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Zlecę wykonanie lub kupię gotowy układ do sterowania diodami LED

ALLED 18 Paź 2024 20:18 321 3
REKLAMA
  • #1 21268455
    ALLED
    Poziom 10  
    Dzień dobry, 
    Od kilkunastu lat zajmuję się zawodowo montażem elementów oświetleniowych, oczywiście ostatnio głównie w technologii LED. Ponieważ realizujemy bardzo różne tematy zdarza się czasem, że potrzebujemy jakichś nietypowych elementów sterujących. W tej chwili poszukujemy dla klientki - artystki programowalnego układu elektronicznego, który umożliwiałby sterowanie elementami świecącymi w ilości 10 sztuk (10 kanałów), najchętniej 12V ale jeśli to kłopot może być napięcie pojedynczej diody białej rzędu 3V. Chodzi o to, żeby dało się zaprogramować sekwencyjne zapalanie się diod i najchętniej nie na zasadzie zero-jeden tylko z rozjaśnianiem i ściemnianiem, którego szybkośc też fajnie by było móc regulować. Czy ktoś może ma pomysł jakie gotowe urządzenie można kupić, żeby coś takiego zrealizować? Ja nic takiego gotowego na razie nie znalazłem w necie. A może ktoś mógłby coś takiego wykonać na zamówienie? Dodam, że mam wiele innych potrzeb w tym zakresie i wiele innych projektów do zrealizowania, więc tak naprawdę będę się najbardziej cieszył, jeśli znajdę kogoś do długiej współpracy. 
    Pozdrawiam,
    Piotr Mroziński
    www.alled.pl
  • REKLAMA
  • #2 21268739
    Chivo
    Poziom 27  
    Ocena: 130
    Cześć. Z opisu wynika że potrzeba układu który steruje sciemnianiem i rozjaśnianiem diody LED?
  • REKLAMA
  • #3 21282264
    Karol966
    Poziom 31  
    Ocena: 650
    Wykonywałem w przeszłości układy tego typu, do reklam, animacji, makiet czy oświetlenia dekoracyjnego nawet dla całych ulic dużych miast. Oczywiście 0/1 jak i PWM.
    Zapraszam do kontaktu.
REKLAMA