logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd jkeys: error reading from ird (dcu peek) - jak to naprawić?

bartolo 10 Gru 2005 17:27 2819 3
REKLAMA
  • #1 2071549
    bartolo
    Poziom 2  
    st 202 problem z jkeys wywala error reading from ird (dcu peek) jak ktos mial ten problem to prosze o pomoc !
  • REKLAMA
  • #2 2074512
    romus 1980
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Z tego co widze to masz nie poprawna komunikacje jtaga z tunerem opisz wiecej problem
  • REKLAMA
  • #4 2076271
    bartolo
    Poziom 2  
    no wiec opisuje bardziej gdy wywali ten blad to po wcisnieciu ok sa dane tzn rozpoznaje procesor ale na poczatku nie dzialo sie nic dopiero po zmianie ustawien portu w biosie na 278 i dma 1 zaczal sie komunikowac z jkeysem ale wywala bledy dodam tylko ze np jtag-up w ogole nie ma lacznosci z tunerem wiec moze masz racje ale jak zrobic zeby to naprawic bo mi juz brakuje pomyslow moze jtag tester by pomogl tylko nie moge znalezc jak sie nim posluzyc przy st 202 jeszcze dodam ze tuner padl sam z siebie ktortegos razu po prostu sie nie wlaczyl i tylko ":" czytalem juz duzo na ten temat o zworkach o jakiejs 115 nozce procesora ale to nie wtym modelu jtag_w1 nie chca dzialac u mnie na kompie mam xp jtag_b wywala privileged instrukcjon pomocy!!!moze zle napiecia ida z plyty glownej ale jak je zmienic? kompletnie zalamany jestrem jeszcze raz wolam o pomoc!!!:cry::cry::cry:
REKLAMA