logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Migający detektor wycieku wody BK7231N z konfiguracją Tuya Cloudcutter

PraiseGod 01 Lis 2024 15:07 900 0
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21285281
    PraiseGod
    Poziom 1  
    Witam!!!
    Kupiłem wykrywacz wycieków wody. Udało mi się go sflashować za pomocą Tuya Cloudcutter.
    Oto konfiguracja Tuyaconfig:

BK7231N_TuyaConfig_obkE158665D.bin
    Został wymieniony jako 1.1.9 w Tuya.

Podczas flashowania:
    Musiałem najpierw ustawić go w trybie długiego mrugania, najpierw przytrzymując przycisk raz, a następnie ponownie.
    Po wstępnej konfiguracji musiałem wyciągnąć baterię, a następnie włożyć ją z powrotem i ponownie przełączyć w tryb długiego mrugania w celu samego flashowania. Ta rada została znaleziona gdzieś na forum, więc dzięki za nią, ale nie mogę jej teraz znaleźć.

Kod: JSON
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod
    .

Konfiguracja urządzenia, jak wyodrębniono z Tuya:
    - Przycisk (kanał 0) na P24
    - Dioda LED stanu na P26
    - Czujnik PIR na P8
    - Brzęczyk na P7
    - Przekaźnik baterii na P14
    - Maksymalne napięcie akumulatora: 3000
    - Min. napięcie akumulatora: 1800
    - ADC baterii na P23
    Urządzenie wydaje się używać sterownika baterii. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3959103.html
    Nie znaleziono informacji o module.
    A sekcja Tuya zaczyna się od UNCOMMON POSITION 0

Naklejka informacyjna na temat wykrywacza wycieków wody z Wi-Fi Pudełko detektora wycieków wody WiFi z obrazkiem urządzenia. Rozmyte zdjęcie opakowania wykrywacza wycieków wody. Opakowanie detektora wycieków wody z Wi-Fi z kodami QR. Biały wykrywacz wycieków wody z przymocowanym kablem i wtyczką na tle z motywem kangurów. Otwarte wnętrze wykrywacza wycieków wody z widocznymi bateriami i płytką elektroniczną.
  • REKLAMA
REKLAMA