Witam!!!
Kupiłem wykrywacz wycieków wody. Udało mi się go sflashować za pomocą Tuya Cloudcutter.
Oto konfiguracja Tuyaconfig:
BK7231N_TuyaConfig_obkE158665D.bin
Został wymieniony jako 1.1.9 w Tuya.
Podczas flashowania:
Musiałem najpierw ustawić go w trybie długiego mrugania, najpierw przytrzymując przycisk raz, a następnie ponownie.
Po wstępnej konfiguracji musiałem wyciągnąć baterię, a następnie włożyć ją z powrotem i ponownie przełączyć w tryb długiego mrugania w celu samego flashowania. Ta rada została znaleziona gdzieś na forum, więc dzięki za nią, ale nie mogę jej teraz znaleźć.
.
Konfiguracja urządzenia, jak wyodrębniono z Tuya:
- Przycisk (kanał 0) na P24
- Dioda LED stanu na P26
- Czujnik PIR na P8
- Brzęczyk na P7
- Przekaźnik baterii na P14
- Maksymalne napięcie akumulatora: 3000
- Min. napięcie akumulatora: 1800
- ADC baterii na P23
Urządzenie wydaje się używać sterownika baterii. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3959103.html
Nie znaleziono informacji o module.
A sekcja Tuya zaczyna się od UNCOMMON POSITION 0
Kupiłem wykrywacz wycieków wody. Udało mi się go sflashować za pomocą Tuya Cloudcutter.
Oto konfiguracja Tuyaconfig:
BK7231N_TuyaConfig_obkE158665D.bin
Został wymieniony jako 1.1.9 w Tuya.
Podczas flashowania:
Musiałem najpierw ustawić go w trybie długiego mrugania, najpierw przytrzymując przycisk raz, a następnie ponownie.
Po wstępnej konfiguracji musiałem wyciągnąć baterię, a następnie włożyć ją z powrotem i ponownie przełączyć w tryb długiego mrugania w celu samego flashowania. Ta rada została znaleziona gdzieś na forum, więc dzięki za nią, ale nie mogę jej teraz znaleźć.
Kod: JSON
Konfiguracja urządzenia, jak wyodrębniono z Tuya:
- Przycisk (kanał 0) na P24
- Dioda LED stanu na P26
- Czujnik PIR na P8
- Brzęczyk na P7
- Przekaźnik baterii na P14
- Maksymalne napięcie akumulatora: 3000
- Min. napięcie akumulatora: 1800
- ADC baterii na P23
Urządzenie wydaje się używać sterownika baterii. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3959103.html
Nie znaleziono informacji o module.
A sekcja Tuya zaczyna się od UNCOMMON POSITION 0