Ilość zapasowych bloków 100 było 100 . Toż to nowy dysk. Nic niepokojącego nie ma. A coś się dzieje.
PS Wiesz że są dyski SSD M.2 NVME i są 3 4 szybsze. Jak masz wolny slot M.2 czy wolne gniazdo PCIE x4 (adapter pod M.2) to to jest obecnie najlepszy wybór jako dodatkowy dysk. Przy wolnym slocie M.2 i dostępnej opcji startu (bootowania) jako podstawowy.
Ok kupiony na szybko aby wytrzymał miesiąc to będzie dobrze, nic się nie dzieje niepokojącego tylko ciut inaczej chodzi. Ma jakieś w miarę opinie dobre? Ktoś może miał z nim styczność? Wiem to nie jest mega szybki ale do staruszka sata 2, jakoś działa. Patrzyłem wartość RAW 684.
To jest stary laptop bardzo stary 3gb ram ddr2 ,procesor t8300 wymieniony .Emachines e510 stary ale wykonany dobrze ma kieszeń na cd i chcę mieć 2 tego na stare programy testy linux itd . ,Teraz się przymierzam do zakupu coś z rtx 350 lub wyżej albo jakiś rx coś z systemem .
HP będzie miał ciut wyższą wydajność jendordzeniową, Asus wielordzeniową, a Lenovo najszybsze GPU. Asus ma jedno USB więcej, a HP czytnik kart. Poza tym to kwestia różnic między poszczególnymi firmami jeśli chodzi o wykonanie, klawiaturę itp.
✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące stanu swojego dysku SSD, który wydaje się działać nieco inaczej niż wcześniej. Odpowiedzi wskazują, że dysk ma 100% zapasowych bloków, co sugeruje, że jest nowy i nie ma powodu do niepokoju. W dyskusji poruszono również kwestie dotyczące jakości dysku, z negatywnymi opiniami na temat modelu CX400. Użytkownik planuje zakup nowego dysku Transcend 128GB SATA SSD 230S, jednak inni uczestnicy sugerują, że lepszym wyborem byłby dysk M.2 NVMe lub większy dysk SATA. W kontekście przyszłych zakupów laptopów, użytkownik rozważa modele HP Victus, Asus TUF oraz Lenovo Ideapad Gaming 3, z różnymi rekomendacjami dotyczącymi ich wydajności. Wygenerowane przez model językowy.