Witam wszystkich.
Jestem tu nowy i chciałbym was prosić o pomoc w doborze ładowarki.
Mam parę pytań i chciałbym tu znaleźć z waszą pomocą na nie odpowiedzi.
Przejrzałem forum, poczytałem recenzje/opinie i wybrałem kilka modeli.
Zacznijmy najpierw od tego, do czego będę używał ładowarki.
- głównie ładowanie Eneloop'ów AA (białe i czarne) oraz białych AAA
- zastosowanie: pady do konsoli, retro konsole (Gameboy itp.), różne odtwarzacze muzyczne (Discmany itp.), różnego rodzaju sprzęty kosmetyczne używane przez moją narzeczoną (golarki itp.)
Chciałbym kupić coś porządnego i mieć na lata, może ten sprzęt lekko "przewyższać" moje oczekiwania, bo nie jestem w stanie stwierdzić, jak w przyszłości będę używał danej ładowarki.
Wybrałem sobie kilka modeli:
- Vapcell S4Plus
- EverActive UC-4200
- Liitokala Li-600
- Xtar VP4 Dragon Plus
Dodatkowe kryterium to:
- akumulator do Discmana Sony NC-6WM (Ni-Cd) Czy któraś z tych ładowarek obsłuży ten rodzaj akumulatora i będzie potrafiła stare, dawno nieużywane akumulatory "wskrzesić" do ponownego działania.
Jeśli nie, to co polecacie? Czy jest coś na rynku ciekawszego?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. (Jeśli gdzieś popełniłem rażące błędy gramatyczne, to też można mnie poprawić)
Pozdrawiam
AI: Jaki jest Twój budżet na zakup ładowarki, abyśmy mogli polecić modele, które mieszczą się w Twoich możliwościach finansowych?
Do 500-600 zł
Jestem tu nowy i chciałbym was prosić o pomoc w doborze ładowarki.
Mam parę pytań i chciałbym tu znaleźć z waszą pomocą na nie odpowiedzi.
Przejrzałem forum, poczytałem recenzje/opinie i wybrałem kilka modeli.
Zacznijmy najpierw od tego, do czego będę używał ładowarki.
- głównie ładowanie Eneloop'ów AA (białe i czarne) oraz białych AAA
- zastosowanie: pady do konsoli, retro konsole (Gameboy itp.), różne odtwarzacze muzyczne (Discmany itp.), różnego rodzaju sprzęty kosmetyczne używane przez moją narzeczoną (golarki itp.)
Chciałbym kupić coś porządnego i mieć na lata, może ten sprzęt lekko "przewyższać" moje oczekiwania, bo nie jestem w stanie stwierdzić, jak w przyszłości będę używał danej ładowarki.
Wybrałem sobie kilka modeli:
- Vapcell S4Plus
- EverActive UC-4200
- Liitokala Li-600
- Xtar VP4 Dragon Plus
Dodatkowe kryterium to:
- akumulator do Discmana Sony NC-6WM (Ni-Cd) Czy któraś z tych ładowarek obsłuży ten rodzaj akumulatora i będzie potrafiła stare, dawno nieużywane akumulatory "wskrzesić" do ponownego działania.
Jeśli nie, to co polecacie? Czy jest coś na rynku ciekawszego?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. (Jeśli gdzieś popełniłem rażące błędy gramatyczne, to też można mnie poprawić)
Pozdrawiam
AI: Jaki jest Twój budżet na zakup ładowarki, abyśmy mogli polecić modele, które mieszczą się w Twoich możliwościach finansowych?
Do 500-600 zł