Witam wszystkich serdecznie! Mam taki problem z Citroenem Berlingo B9. 1.6Vti. Pewnie to będzie odgrzewanie kotleta, ale przeczytałem już wszystko dostępne i obejrzałem sporo filmów w tym zakresie. I brak mi pomysłów (((. Walczę od 2 miesięcy z przerwami z ADS-em w tym aucie. Błąd C1385. Ale po kolei, bezpieczniki sprawdzone, małe, duże, masy poczyszczone, posmarowane, postawiłem na pompę, moduł sprawdzony, ok, kupiłem drugą, podłączam bez wymiany, NIC, dalej błąd, po wykasowaniu, za chwilę, przekaźnik zrobiony, NIC, jutro będzie drugi((((, ale gdzieś w Anglii znalazłem film, gdzie pokazano, jakie gniazda we wtyczce do przekaźnika powinny mieć prąd, jest tak u mnie, natomiast wtyczka do pompy powinna mieć bez zapłonu na dwóch pinach prąd, u mnie nie ma, po zapłonie łapie prąd na jednym, po podaniu na ten drugi z aku dalej nic..... Panowie, pomysły???
AI: Jakie narzędzia diagnostyczne lub metody użyłeś do sprawdzenia błędu C1385?
Lexia, żarówka, miernik,
AI: Czy w ostatnim czasie były wykonywane jakieś naprawy lub zmiany w samochodzie, które mogłyby mieć wpływ na ten problem?
nie
AI: Jakie narzędzia diagnostyczne lub metody użyłeś do sprawdzenia błędu C1385?
Lexia, żarówka, miernik,
AI: Czy w ostatnim czasie były wykonywane jakieś naprawy lub zmiany w samochodzie, które mogłyby mieć wpływ na ten problem?
nie