logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Webasto Thermo Top Evo 2022 - brak reakcji po podłączeniu do Telestart T100

Venom s9 16 Lut 2025 19:30 282 0
REKLAMA
  • #1 21442439
    Venom s9
    Poziom 1  
    Witam wszystkich, panowie, kupiłem Webasto thermo top evo z 2022 roku, podłączyłem wszystko jak należy i nic. Urządzenie podpięte jest do telestartu T100, on się uruchamia, bo gdy na pilocie włączę funkcję na on, to jest komunikat ok, a z piecem nic się nie dzieje. Kupiłem Webasto thermo test i podłączam do Vag Com VAG204, pin 7 w vagu do żółtego kabelka komunikacji, pin 16 do plusa i piny 4-5 do masy, już nie mam siły na to 😐
    Laptop podłączony do urządzenia Webasto w samochodzie.
    AI: Czy możesz podać szczegóły dotyczące połączeń kablowych między Webasto a Telestart T100? Może to pomóc w zidentyfikowaniu problemu.
    Wtyczka, która wychodzi z wiązki pieca, podłączona jest do telestartu T 100 poprzez wtyczkę 3-pin, przewód żółty, brązowy oraz czerwony.
    AI: Czy podczas korzystania z Webasto Thermo Test lub VAG-COM pojawiły się jakieś kody błędów lub komunikaty?
    Wybierz port COM, otwiera się okienko z wyborem, ale nic tam nie ma i nie da się nic zmienić.
    Urządzenie Webasto Thermo Top Evo z widoczną tabliczką znamionową.
    Urządzenie Webasto Thermo Top Evo z etykietą techniczną.
  • REKLAMA
REKLAMA