logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

T-Mobile 5G Home Office - Rozłączanie gier, jak poprawić stabilność?

mateuszkrajewski2000 08 Mar 2025 21:35 993 2
REKLAMA
  • #1 21471696
    mateuszkrajewski2000
    Poziom 4  
    Cześć, przychodzę z taki problemem.
    Miałem internet z T-Mobile, działał jako tako, jeśli chodzi o pobieranie, ale można było sobie pograć zazwyczaj bez jakiegoś problemu, niedawno przedłużyłem umowę również z T-Mobile i wziąłem od nich router z anteną (T-Mobile internet 5G home office) i jeśli chodzi o pobieranie, jest super. Mam limit do 90 Mb, ale czasami na speedteście nawet ponad 200 pokazuje, więc jak na moje warunki bardzo fajnie, ale gorzej jest z graniem, bo niektóre gry nawet nie da się włączyć, bo od razu rozłącza, a na słabym internecie z telefonu się załaduje. Pobrałem aplikację Gear Up Booster i na niej ping jest większy, ale nie wywala z gier, wiem, że wina leży po stronie routera albo tej anteny, ale moje pytanie: cxy da się coś z tym zrobić, bo nie chcę płacić ciągle za tę aplikację. [/code]
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21471739
    dontonico
    Poziom 24  
    Ocena: 121
    WNC nie nadaje się do grania. Zwrócić operatorowi, żeby sam sobie to używał, żądać wymiany na MC889. A tymczasowo możesz ODU przełączyć w tryb bridge, trochę pomaga.
  • #3 21472649
    mateuszkrajewski2000
    Poziom 4  
    >>21471739 faktycznie trochę pomogło, zmniejszyło się też pobieranie, ale chociaż można grać normalnie w miarę.
REKLAMA