Witam, mam problem z połączeniem internetowym. Zaznaczę, że posiadam internet radiowy od T-Mobile Home Office 5G z routerem oraz satelitą 5 GHz. Problem istnieje tylko i wyłącznie przy grach multiplayer typu PubG. Dodam również, że nie ma możliwości podłączenia internetu światłowodowego. Podczas rozgrywek pokazuje: "Wykryto opóźnienie w sieci". Podczas rozgrywek w innych grach multiplayer problemu nie ma, zaznaczę tylko, że ping jest w granicach 25-35 ms. Połączenie internetowe jest przez kabel ethernet. Może ktoś miał podobny problem i chciałby pomóc
AI: Czy mógłbyś podać model routera i satelity, które używasz w ramach T-Mobile Home Office 5G?
T-Mobile 5G BOX IDU (router). Satelity również od T-Mobile, niestety nie mam jak w danej chwili sprawdzić nazwy modelu.
AI: W jakim regionie się znajdujesz? Może to pomóc w zidentyfikowaniu problemów związanych z zasięgiem lub obciążeniem sieci.
Mazowieckie
AI: Czy mógłbyś podać model routera i satelity, które używasz w ramach T-Mobile Home Office 5G?
T-Mobile 5G BOX IDU (router). Satelity również od T-Mobile, niestety nie mam jak w danej chwili sprawdzić nazwy modelu.
AI: W jakim regionie się znajdujesz? Może to pomóc w zidentyfikowaniu problemów związanych z zasięgiem lub obciążeniem sieci.
Mazowieckie