Cześć, potrzebuję zasilić ruterek 4G pod USB, dzięki niemu mam internet na działce bez podłączenia do linii energetycznej. Ruter działa ładnie wpięty do powerbanka 30 000 mah. Ostatnio chciałem ruter umieścić wyżej, żeby lepiej rozprowadzało mi sygnał wifi, nie chce się wspinać przy każdej podmianie powerbanka, postanowiłem więc zrobić przedłużać USB. Polutowałem 5m przewodu do wtyczki i gniazda, sprawdziłem podpinając telefon i taki mały repeater, wszystko pięknie działa a ruter nie odpala i nie wiem z jakiego powodu.
Powerbank widzi, że jest ruter podłączony, pokazuje natężenie i napięcie kakie jest pobierane. Zabrałem przedłużacz jeszcze raz do domu i sprawdziłem multimetrem, podłączałem różne urządzenia, wszystko działa. Nie rozumiem o co chodzi i proszę o pomoc.
Ruter 4G LTE od majfrendów pod USB
Przewód 0,2 dwie żyły
Pozdrawiam ]Link[/url]
Powerbank widzi, że jest ruter podłączony, pokazuje natężenie i napięcie kakie jest pobierane. Zabrałem przedłużacz jeszcze raz do domu i sprawdziłem multimetrem, podłączałem różne urządzenia, wszystko działa. Nie rozumiem o co chodzi i proszę o pomoc.
Ruter 4G LTE od majfrendów pod USB
Przewód 0,2 dwie żyły
Pozdrawiam ]Link[/url]