logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja obsługi sejfu – gdzie znaleźć dokumentację i kod do mojego modelu?

JORGEN1970 18 Kwi 2025 20:17 858 6
REKLAMA
  • #1 21523500
    JORGEN1970
    Poziom 9  
    Ocena: 18
    Potrzebuję instrukcję do sejfu.

Dodano po 2 [minuty]:

Witam. Zagubiłem instrukcję do sejfu , padło mi zasilanie bateryjne, otwierałem kluczem serwisowym. Niestety zgubiłem instrukcję. Chciałbym wrócić do ustawień fabrycznych i zaprogramować na nowo kod. Podpopwiedzcie jak ktoś ma instrukcje. Pozdrawiam
    Czarny sejf elektroniczny Malatec z zamkiem szyfrowym i kluczem, widoczny na zdjęciu produktowym wraz z dwoma kluczami serwisowymi.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21523542
    ta_tar
    Poziom 41  
    Ocena: 2027
    Spróbuj wykonać kilka kroków, aby ustawić nowy szyfr dostępowy.

1. Otwórz drzwiczki do sejfu.
    2. Wciśnij przycisk z cyfrą „0” na kilka sekund lub przyciśnij kilka razy.
    3. Po usłyszeniu sygnału dźwiękowego wpisz aktualny kod dostępowy.
    4. Następnie wprowadzić nowy kod PIN.

Może u ciebie też zadziała.
  • REKLAMA
  • #5 21523895
    JORGEN1970
    Poziom 9  
    No tak filmik jest Super, ale tam są ustawienia fabryczne , a ja chcę wrócić do ustawień fabrycznych, zrobię próbe jak na filmiku i dam znać. Dzięki
  • REKLAMA
  • #6 21534844
    JORGEN1970
    Poziom 9  
    No i jest problem. Sejf się sam rozpragromywuje , baterie założyłem nowe. Podpowiedzcie czy ktoś miał podobny przypadek. To kod nie jest zapisywany w Epromie??
  • #7 21543833
    JORGEN1970
    Poziom 9  
    Niestety sejf sam się rozprogramowuje. Jaka może być przyczyna?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje instrukcji obsługi sejfu oraz sposobu na przywrócenie ustawień fabrycznych i zaprogramowanie nowego kodu PIN po utracie oryginalnej dokumentacji i rozładowaniu baterii. Wskazano, że dokumentację można znaleźć na stronie sprzedawcy w zakładce kontaktowej. Zaproponowano procedurę zmiany kodu: otwarcie sejfu, przytrzymanie przycisku „0”, wpisanie aktualnego kodu i ustawienie nowego PIN-u. Udostępniono również film instruktażowy dotyczący ustawień fabrycznych. Problemem pozostaje samoczynne rozprogramowywanie się sejfu mimo wymiany baterii, co sugeruje, że kod może nie być zapisywany w pamięci EPROM. Użytkownik pyta o możliwe przyczyny tego zjawiska.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA