logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Szukam oprogramowania do klawiatury Genesis RX55 – brak płyty CD i oprogramowania w internecie.

Mario2123 07 Maj 2025 01:32 345 3
REKLAMA
  • #1 21541614
    Mario2123
    Poziom 5  
    Ocena: 22
    Witam,
    Wczoraj wyrwałem klawiaturę Natec Genesis RX55 z elektrośmieci w Castoramie. Klawiatura działa, ale żeby ustawić makra, potrzebuję oryginalnego oprogramowania, które było tylko na płycie CD dodawanej do zestawu.

Niestety producent już nie udostępnia softu na swojej stronie, a żadnego archiwum tej płyty nie mogę znaleźć w sieci. Może ktoś ma tę klawiaturę u siebie i byłby w stanie:

wrzucić ISO / ZIP / EXE z tej płytki gdzieś na dysk Google / Mega / cokolwiek?
    albo podać nazwę pliku, jeśli wiecie, jak się nazywał instalator?

Z góry dzięki! Ratujecie klasyka z lat 2010.

Klawiatura Natec Genesis RX55 z podświetleniem LED i dodatkowymi przyciskami po bokach.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 21541621
    krystianprzybylski1
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Mam takie coś.
    Załączniki:
    • Genesis.7z (5.54 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 21542403
    Mario2123
    Poziom 5  
    Ocena: 22
    Dzięki za sterowniki, obydwa działają i są na takiej samej wersji (1.13).
    dt1 napisał:
    A to nie jest ten soft?

Nie wiem, jak nie znalazłem na stronie Genesis, wpisałem w Google frazę "genesis rx55 sterowniki" i tylko wyskoczyła główna strona wsparcia (na której po wpisaniu rx55 nic nie wychodziło), instrukcje obsługi i jakieś stare ogłoszenia na kupno.

Wszystko działa i jeszcze raz dzięki.
    Pozdrawiam
REKLAMA