bananosky960 napisał: Emm do góry podesłałem serwisówke xd iii
Nie pobieram plików PDF z publicznych miejsc.
bananosky960 napisał: cwaniakować, nie masz nic co mogło by pomóc to nie pisz i tyle, a jak nie uda się naprawić to trudno jak uda to super
Zgadzam się z kolegą całkowicie, szkoda tylko, że opisałeś to dopiero teraz. Gdybyś napisał to na samym początku, faktycznie poszedłbym dalej, nie udzielając się w tym temacie.
A powód jest prosty: jedni milczą, a inni udzielają się w temacie, szkodząc jeszcze bardziej, a potem, jak kończą się koncepcje, to milczą. I tym sposobem autor zostaje z ręką w nocniku.
Ja staram się do tego ręki nie przykładać.
Znacząca większość tematów tutaj podobnej kategorii kończy się dokładnie niczym: skończyły się pomysły, ktoś doradzając jeszcze bardziej zaszkodził, to lepiej później milczeć.
bananosky960 napisał: ktoś będzie miał podobny problem trafi tutaj i będzie mu łatwiej proste.
Kolega krótko na forum.
Nie ma dwóch identycznych problemów.
Nikt nie będzie czytał czyjegoś problemu, tylko albo podepnie się ze swoim problemem pod ten temat, albo założy swój nowy temat.
bananosky960 napisał: Jakbym chciał dac komuś do zrobienia to był dał, zapłaciłbym równowartość sprzętu i nie było by tutaj tego tematu.
I może miałbyś sprzęt działający.
Jeżeli ktoś chce się czegoś nauczyć, popieram.
Jeżeli ktoś chce psuć swój sprzęt dla tej nauki, mnie nic do tego.
Każdemu przyświeca, jak widać, inny cel.
Ale to moja ocena.
Tyle celem wyjaśnień.
Trzymam kciuki, powodzenia.
Moja Ukochana Żono Agniesiu (pro memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię i tęsknię.
Moja Ukochana Siostro Justynko (pro memoriam 25 02 1974 - 16 01 2025) Kocham Cię i tęsknię.