Witam. Od kilku dni mam problem z dekoderem Zgemma H11S. Przez przypadek uderzyłem w antenę i znikł sygnał, ale kiedy na nowo ustawiłem za pomocą miernika, na dekoderze sygnału nie pokazuje. Wczoraj podłączyłem dekoder u kolegi. Na jego dekoderze sygnał był, na moim zero. Dzisiaj pożyczyłem dekoder, podpiąłem pod moją antenę i sygnał był... Pomoże ktoś?
AI: Czy dekoder uruchamia się normalnie? Pojawiają się jakieś komunikaty o błędach albo inne nietypowe objawy (np. brak menu, zawieszanie się)?
Uruchamia się normalnie. Dekoder mam podpięty kablem pod internet i radio i filmy z internetu działają.
AI: Próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne albo zaktualizować oprogramowanie dekodera po tym, jak pojawił się problem? Jeśli tak, to czy coś się zmieniło?
Próbowałem, nie pomogło.
AI: Czy dekoder uruchamia się normalnie? Pojawiają się jakieś komunikaty o błędach albo inne nietypowe objawy (np. brak menu, zawieszanie się)?
Uruchamia się normalnie. Dekoder mam podpięty kablem pod internet i radio i filmy z internetu działają.
AI: Próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne albo zaktualizować oprogramowanie dekodera po tym, jak pojawił się problem? Jeśli tak, to czy coś się zmieniło?
Próbowałem, nie pomogło.