logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Wymianę ogniw w akumulatorach do roweru elektrycznego

HenrykZZarzecza 24 Cze 2025 11:13 213 2
  • #1 21587986
    HenrykZZarzecza
    Poziom 1  
    Dzień dobry,

szukam zdolnego człowieka do połączenia pakietu ogniw 21700 w pakiet 7s3p do akumulatora od roweru elektrycznego, połączenie z BMS-em i złożenie w całość w okolicy Katowic, najlepiej w Dąbrowie Górniczej.
    Chodzi dokładnie o baterię Sunstar S03-3100-00 do roweru Dahon Boost, proces wygląda mniej-więcej jak na tym filmie:

. Przy czym ogniwa mam luzem, a same ogniwa już były wymieniane na partyzanta na pakiet 7s4p 18650 przez jednego z poprzednich właścicieli, ponadto jest ich więcej niż oryginalnie i ciężko będzie je ułożyć symetrycznie, więc trzeba będzie zbudować "labirynt".

Czyli szukam kogoś, kto:
    1. Sprytnie ułoży ogniwa 21700 w obudowie akumulatora, połączy w pakiet 7s3p i zabezpieczy przed zwarciem.
    2. Przylutuje przewody do BMS-a z balanserem. Możliwe i niewykluczone, że trzeba będzie przedłużyć lub wymienić niektóre przewody.

Ogniwa mogę naładować/rozładować we własnym zakresie.

Do wykonania będę miał w sumie dwa akumulatory, jeden mam rozłożony na części, drugiego używam na co dzień i jak przetestuję ten pierwszy, to drugi będzie do zrobienia.

Co do terminu, to nie pali się, choć cieszyłbym się, jakby udało się wszystko załatwić do dwóch tygodni.
    Preferowałbym osoby z GZM-u, tj. Katowic i okolic, żeby nie było potrzeby wysyłki.
  • #2 21588106
    flinc
    Poziom 30  
    Ocena: 152
    Zajrzyj na allegro wpisz Pakiet 18650 i masz gotowe ect.
REKLAMA