logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Washtec Terminal 2.0 Control Panel 5.1 – instrukcja obsługi i testowanie cykli myjni

krzsz01 24 Cze 2025 21:47 363 1
REKLAMA
  • #1 21588562
    krzsz01
    Poziom 4  
    Ocena: 3
    Dzień Dobry, na obiekcie posiadam myjnie automatyczną washtec
    Mam dwa pytania, ponieważ mamy problem z wyrzucającymi zabezpoeczeniami rcd.

Sprawa nr. 1 Washtec Terminal 2.0 mit coontrol Panel 5.1
    Czy do poniższego terminalu i panelu kontrolnego jest szansa otrzymać instrukcje obsługi ?
    Chciałbym się dowiedzieć czy z poziomu administratora jest szansa uruchamiania testowo z panelu cykl myjni lub pojedyńcze etapy np. mycie bocznymi dolnymi kręcącymi się okrągłymi szczotkami, zauważyłem że podczas ich uruchamiania wyłącza nam zasilanie rcd.
    Posiadam tylko schematy elektryczne z datą z 2019 r. nie posiadam nic poza tym, dodatkowo na schematach nie ma nic o bocznych szczotkach

Sprawa numer 2 . Washtec softcare Pv1/Pv2/pv4
    Data schematów 29.05.2007 r.

Czy jest szansa otrzymania opisów do schematów lub planów mechanicznych myjni ?
    Mam problem z bocznymi dolnymi szczotkami okrągłymi jednak nie mogę nawet na schematach znaleźć ich w opisach.

Dokumentacje posiadam tylko w języku niemieckim

Temat pilny pisałem do producenta ale w niemczech to chyba czas mają długi na odpowiedz
  • REKLAMA
  • #2 21866439
    mariusz73
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Dzień dobry
    Trafiłem na Pana zapytanie w temacie myjni Washteca, ja mam pytanie co do schematów, o których Pan pisze, że ma. Czy jest szansa od Pana otrzymać skan schematów do SoftCare? Jest problem ze zdobyciem, a też mam problemy z myjnią, będę wdzięczny. Mogą być w języku niemieckim, mam maszynę z 2006 roku. To Pana schematy będą pasować. Mój adres mailowy e-mail:mariusz73@poczta.fm
REKLAMA