Dzień Dobry, na obiekcie posiadam myjnie automatyczną washtec
Mam dwa pytania, ponieważ mamy problem z wyrzucającymi zabezpoeczeniami rcd.
Sprawa nr. 1 Washtec Terminal 2.0 mit coontrol Panel 5.1
Czy do poniższego terminalu i panelu kontrolnego jest szansa otrzymać instrukcje obsługi ?
Chciałbym się dowiedzieć czy z poziomu administratora jest szansa uruchamiania testowo z panelu cykl myjni lub pojedyńcze etapy np. mycie bocznymi dolnymi kręcącymi się okrągłymi szczotkami, zauważyłem że podczas ich uruchamiania wyłącza nam zasilanie rcd.
Posiadam tylko schematy elektryczne z datą z 2019 r. nie posiadam nic poza tym, dodatkowo na schematach nie ma nic o bocznych szczotkach
Sprawa numer 2 . Washtec softcare Pv1/Pv2/pv4
Data schematów 29.05.2007 r.
Czy jest szansa otrzymania opisów do schematów lub planów mechanicznych myjni ?
Mam problem z bocznymi dolnymi szczotkami okrągłymi jednak nie mogę nawet na schematach znaleźć ich w opisach.
Dokumentacje posiadam tylko w języku niemieckim
Temat pilny pisałem do producenta ale w niemczech to chyba czas mają długi na odpowiedz
Mam dwa pytania, ponieważ mamy problem z wyrzucającymi zabezpoeczeniami rcd.
Sprawa nr. 1 Washtec Terminal 2.0 mit coontrol Panel 5.1
Czy do poniższego terminalu i panelu kontrolnego jest szansa otrzymać instrukcje obsługi ?
Chciałbym się dowiedzieć czy z poziomu administratora jest szansa uruchamiania testowo z panelu cykl myjni lub pojedyńcze etapy np. mycie bocznymi dolnymi kręcącymi się okrągłymi szczotkami, zauważyłem że podczas ich uruchamiania wyłącza nam zasilanie rcd.
Posiadam tylko schematy elektryczne z datą z 2019 r. nie posiadam nic poza tym, dodatkowo na schematach nie ma nic o bocznych szczotkach
Sprawa numer 2 . Washtec softcare Pv1/Pv2/pv4
Data schematów 29.05.2007 r.
Czy jest szansa otrzymania opisów do schematów lub planów mechanicznych myjni ?
Mam problem z bocznymi dolnymi szczotkami okrągłymi jednak nie mogę nawet na schematach znaleźć ich w opisach.
Dokumentacje posiadam tylko w języku niemieckim
Temat pilny pisałem do producenta ale w niemczech to chyba czas mają długi na odpowiedz