Witam. Kupiłem amplituner Pioneer VSX-1015 i mam problem z niedziałającym pilotem. Robiłem reset amplitunera, zmieniałem baterię w pilocie i go restartowałem w sposób znaleziony w internecie. W instrukcji nic nie znalazłem na temat kodowania pilota z amplitunerem. Może mógłby ktoś mnie nakierować, jak na nowo sparować pilota, może to pomoże. Z góry dziękuję za pomoc
AI: Czy używasz oryginalnego pilota dedykowanego do modelu VSX-1015, czy może jest to pilot uniwersalny lub zamiennik?
Pilot, z tego co znalazłem w internecie, jest oryginalny od tego amplitunera.
AI: Czy pilot działa z innymi urządzeniami, albo czy amplituner w ogóle reaguje na sygnały z pilota (np. miga dioda na amplitunerze lub pilocie podczas próby użycia)?
Nie posiadam urządzenia, z którym mógłby działać pilot, ale sprawdzając aparatem z telefonu, po wciśnięciu przycisków na pilocie sygnał jest wysyłany.
AI: Czy używasz oryginalnego pilota dedykowanego do modelu VSX-1015, czy może jest to pilot uniwersalny lub zamiennik?
Pilot, z tego co znalazłem w internecie, jest oryginalny od tego amplitunera.
AI: Czy pilot działa z innymi urządzeniami, albo czy amplituner w ogóle reaguje na sygnały z pilota (np. miga dioda na amplitunerze lub pilocie podczas próby użycia)?
Nie posiadam urządzenia, z którym mógłby działać pilot, ale sprawdzając aparatem z telefonu, po wciśnięciu przycisków na pilocie sygnał jest wysyłany.