Cześć,
Mam następujący problem z autem GOLF 7 GTD 2013 r., 184 KM, 280 tys. przebiegu. Od dłuższego czasu znika płyn ze zbiorniczka w różnych okolicznościach. Po nocy widać, że po zbiorniku jest go mniej, aż pewnego dnia nie będzie w zbiorniku płynu, tylko zostanie w przewodach.
Po dłuższych trasach, gdy jest bardzo ciepło na dworze, słychać podczas jazdy w okolicach nagrzewnicy takie przelewanie, bulgotanie. Po dojechaniu do domu i pozostawieniu auta, po paru godzinach patrzę pod maskę, a tam już płynu nie ma w zbiorniczku.
Nie chcę dalej wymieniać części sprawnych, a dobrych wyrzucać...
Zostało wymienione przez mechaników:
Pompa wody na oryginalną z przesłoną VW,
nagrzewnica,
zbiorniczek płynu,
korek.
Lub jakiś dobry mechanik, ktoś poleci?
Świętokrzyskie, okolice Buska-Zdroju?
Mam następujący problem z autem GOLF 7 GTD 2013 r., 184 KM, 280 tys. przebiegu. Od dłuższego czasu znika płyn ze zbiorniczka w różnych okolicznościach. Po nocy widać, że po zbiorniku jest go mniej, aż pewnego dnia nie będzie w zbiorniku płynu, tylko zostanie w przewodach.
Po dłuższych trasach, gdy jest bardzo ciepło na dworze, słychać podczas jazdy w okolicach nagrzewnicy takie przelewanie, bulgotanie. Po dojechaniu do domu i pozostawieniu auta, po paru godzinach patrzę pod maskę, a tam już płynu nie ma w zbiorniczku.
Nie chcę dalej wymieniać części sprawnych, a dobrych wyrzucać...
Zostało wymienione przez mechaników:
Pompa wody na oryginalną z przesłoną VW,
nagrzewnica,
zbiorniczek płynu,
korek.
Lub jakiś dobry mechanik, ktoś poleci?
Świętokrzyskie, okolice Buska-Zdroju?