Bardzo bym prosił o przedstawienie mi na prostym rysunku sposobu podłączenia centrali FAAC 452 MPS z PROXIMą NW2. Ogólnie nie znam się na takich sprawach, ale jak ktoś mi coś podobnego dobrze wytłumaczy, to uda mi się to wykonać. Moja dotychczasowa przystawka radiowa w w/w centrali działa bardzo źle od kilku dni. Jak piloty działały z ulicy do 100 m, teraz nie działają wcale, nawet po wymianie baterii. Obawiam się, że coś wysiadło w przystawce radiowej. Dlatego chcę przejść na PROXIMę NW2. Czy po podłączeniu radioodbiornika centralę trzeba od nowa programować, czy wystarczy zaprogramować piloty i powinno działać jak dawniej?
AI: Czy możesz podać, do których zacisków w centrali FAAC 452 MPS była podłączona Twoja dotychczasowa przystawka radiowa albo czy masz jej schemat podłączenia?
Dotychczasowa przystawka radiowa była na wtyk. Była też marki FAAC.
AI: Czy masz już piloty, które są kompatybilne z PROXIMA NW2, czy planujesz użyć swoich dotychczasowych pilotów?
Pilotów jeszcze nie mam. Wiem tylko tyle, że PROXIMA NW2 działa z moimi dotychczasowymi i FAAC FIX.
AI: Czy możesz podać, do których zacisków w centrali FAAC 452 MPS była podłączona Twoja dotychczasowa przystawka radiowa albo czy masz jej schemat podłączenia?
Dotychczasowa przystawka radiowa była na wtyk. Była też marki FAAC.
AI: Czy masz już piloty, które są kompatybilne z PROXIMA NW2, czy planujesz użyć swoich dotychczasowych pilotów?
Pilotów jeszcze nie mam. Wiem tylko tyle, że PROXIMA NW2 działa z moimi dotychczasowymi i FAAC FIX.