logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Resetowanie hasła rejestratora LV-XVR44SE po wyjęciu baterii i dysku – nie działa standardowe hasło

czarekchraniuk 18 Sie 2025 08:42 417 3
REKLAMA
  • #1 21637628
    czarekchraniuk
    Poziom 2  
    Witam. Potrzebuję zmienić hasło do rejestratora LV-XVR44SE-III. Aktualnie ten, który używam, mi padł, a ten miał być zapasowy, lecz hasło zostało zapomniane.
    Ekran monitora z błędną datą 2000.01.01 i godziną 00:01:22.

Ekran logowania rejestratora z błędnym hasłem i komunikatem o pozostałych 4 próbach

Data: 2000-01-01
    Wymontowałem baterię i dysk, wpisałem hasło "standard", ale nie działa. Hasło nieprawidłowe.

AI: Czy próbowałeś innych metod resetu hasła, np. przez specjalne narzędzia producenta, fizyczny przycisk reset lub kontakt z pomocą techniczną? Jeśli tak, to jakie były efekty?
    Nie ma przycisku reset. Chcę uniknąć kontaktu z dystrybutorem i wysyłania sprzętu do nich.
    AI: Czy znasz wersję firmware zainstalowaną na tym rejestratorze? Jeśli tak, podaj proszę numer wersji.
    Nie posiadam firmware'u.
  • REKLAMA
  • #2 21637647
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6583
    Wyjęcie baterii nie powoduje zmiany hasła do standardowego. Zrób reset wtedy wróci do ustawień fabrycznych w tym do hasła standardowego. Do resetu zwykle służy przycisk w małej dziurce.
  • REKLAMA
  • #3 21637775
    czarekchraniuk
    Poziom 2  
    Nie mogę znaleźć przycisku reset. Na instrukcji brak o nim informacji.
REKLAMA