logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] YouTube nie odtwarza filmów ani dźwięku w przeglądarce, inne aplikacje działają

Nebilet 02 Paź 2025 09:11 465 3
REKLAMA
  • #1 21707435
    Nebilet
    Poziom 3  
    Ocena: 221
    Witam. Mam pytanie Po włączeniu komputera i włączeniu YouTube nie odtwarza się ani jeden film czy muzyka. Po prostu widać wszystko na ekranie a jak włączę np jakiś film to nie mam obrazu ani dźwięku. Pozostałe funkcje komputera chodzą normalnie, to znaczy że mogę odtwarzać filmy na Netflixie oraz muzykę na Winampie oraz filmy na Sm Playerze. Co się mogło stać nie tak ? Jeszcze jedno na Edge chodzi YouTube
    Załączniki:
    • YouTube nie odtwarza filmów ani dźwięku w przeglądarce, inne aplikacje działają photo_2025-10-02_09-23-01.jpg (161.03 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21707531
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10442
    Na screenie widac, ze nawet odtwarzacz sie nie laduje, masz tylko biale okno. Sprawdz w prywatnym oknie FF oraz z wylaczonym uBlock (wczoraj YT zablokowal odtwrzanie z wlaczonym uBlock).
  • REKLAMA
  • #3 21707535
    Nebilet
    Poziom 3  
    Przywróciłem nowe ustawienia Firefoxa w "Trybie rozwiązywania problemów" i już wszystko chodzi. Coś wczoraj musiało paść w przeglądarce Firefox, bo na Edge wszystko chodziło dzisiaj ( wczoraj nie sprawdzałem bo jak chodziło do końca to wyłączyłem ) a dzisiaj już nie. Ale tak jak pisałem przywróciłem wszystko i chodzi. Dziękuję za wsparcie
  • #4 21707578
    Nebilet
    Poziom 3  
    Problem rozwiązany. Wszystko działa poprawnie. Dziękuje za wsparcie.
REKLAMA