logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaka centrala alarmowa współpracuje z osprzętem NICE HSCU1PL? Możliwość integracji

provano 22 Lis 2025 12:23 321 0
  • #1 21758798
    provano
    Poziom 2  
    Cześć, zakupiłem dom, w którym znajdują się czujki ruchu, detektory dymu, manipulatory, a także detektory zalania oraz syrena alarmowa do systemu alarmowego NICE HSCU1PL. Problem w tym, że w domu brakuje centrali alarmowej do tego systemu.
    W związku z powyższym moje pytanie jest następujące: Czy istnieje jakaś centrala alarmowa kompatybilna z osprzętem systemu alarmowego NICE, który wymieniłem? Ewentualnie czy istnieje możliwość przeprogramowania częstotliwości osprzętu tak, aby współpracował z jakąś dostępną na rynku centralą alarmową?
    Nadmieniam, że centrala alarmowa NICE HSCU1PL nie jest już dostępna w sprzedaży; nie znalazłem jej na portalach aukcyjnych; polski dystrybutor NICE nie ma do niej dostępu; a centrala nie odpowiedziała na moje wiadomości.
    AI: Czy osprzęt, który posiadasz, jest przewodowy czy bezprzewodowy? Jeśli część urządzeń jest przewodowa, a część bezprzewodowa, proszę o doprecyzowanie, których to dotyczy.
    Osprzęt bezprzewodowy
REKLAMA