logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Automatyczne przechodzenie poziomów w grze układance z Google Play na Android/Windows

Lukaszekb22wawa 13 Gru 2025 11:06 195 3
REKLAMA
  • #1 21779440
    Lukaszekb22wawa
    Poziom 9  
    Ocena: 10
    Witam. Muszę zresetować telefon żony. Udało mi się wszystko odzyskać zgrać. Jest jednak jeden problem. Żona gra w jakąś grę układankę. Jest tam niby zalogowana przez facebooka ale nie mam do niego hasła. Czy jest jakiś program aplikacja na windows android która za mnie pogra czy to na telefonie lub komputerze ( ściągnąłem gry google play ) i dojdzie do ostatniej planszy w którą grała żona. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 21780951
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8237
    Witaj.
    Ogólnie - nie.
    Zawsze jednak może Kolega napisać program, który przeanalizuje zasady gry i na podstawie zdefiniowanych reguł będzie ją obsługiwał tak, żeby przechodzić kolejne poziomy.

Podejrzewam, że mimo wszystko szybciej można odzyskać konto FB albo przejść te poziomy jeszcze raz.
  • REKLAMA
  • #3 21781036
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1092
    A najszybciej będzie poprosić żonę o hasło do FB.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • #4 21790524
    Lukaszekb22wawa
    Poziom 9  
    Ocena: 10
    Temat do zamknięcia. Wylogowałem telefon ze wszystkich kont Google, nie musiałem robić od nowa telefonu, więc zostało, jak zostało. Konto na Facebooka było robione do jakiejś starej gry, a teraz nawet człowiek nie pamięta, jakie to konto i jakie to hasło. Temat można zamknąć.
REKLAMA