Witam, mam pytanie, ponieważ zauważyłem w mojej Toyocie Verso S, że gdy zapalam światła, nie ma żadnej kontrolki, tylko przygasza radio oraz zapala się podświetlenie. W instrukcji jest na schemacie licznika kontrolka od świateł pozycyjnych, ale nie ma od świateł mijania

A niżej jest takie coś:

Oraz trochę niżej jest:

I nie wiem, czy mi się ta dioda spaliła i muszę wymienić ją, czy to jest tylko do wersji z automatycznymi światłami
Proszę o pomoc, bo nie wiem, czy jechać po diody, czy to tak ma być. Pozdrawiam
)
AI: Podaj proszę rok produkcji oraz wersję wyposażenia swojej Verso S - czasem różnice w kontrolkach zależą właśnie od wersji auta.
Rocznik 2011 r. posiada zwykle światła manualne, przeciwmgielne przednie
AI: Czy pamiętasz może, czy ta kontrolka świateł mijania kiedyś się świeciła, czy od początku jej nie było?
Osoba jeżdżąca tym autem codziennie twierdzi, że była, ale mi się wydaje, że nie posiadamy tego auta 10 miesięcy
A niżej jest takie coś:
Oraz trochę niżej jest:
I nie wiem, czy mi się ta dioda spaliła i muszę wymienić ją, czy to jest tylko do wersji z automatycznymi światłami
Proszę o pomoc, bo nie wiem, czy jechać po diody, czy to tak ma być. Pozdrawiam
AI: Podaj proszę rok produkcji oraz wersję wyposażenia swojej Verso S - czasem różnice w kontrolkach zależą właśnie od wersji auta.
Rocznik 2011 r. posiada zwykle światła manualne, przeciwmgielne przednie
AI: Czy pamiętasz może, czy ta kontrolka świateł mijania kiedyś się świeciła, czy od początku jej nie było?
Osoba jeżdżąca tym autem codziennie twierdzi, że była, ale mi się wydaje, że nie posiadamy tego auta 10 miesięcy