logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Redmi Note 14, Android 15 - mSpy usypiane aplikacji jak wyłączyć?

Doska1 31 Mar 2026 14:25 270 1
REKLAMA
  • #1 21874717
    Doska1
    Poziom 1  
    Witam. Mam problem z działaniem aplikacji Mspy na telefonie. Jest to aplikacja zewnętrzna, ukryta i działająca w tle. Sytuacja zmusiła mnie do zainstalowania tej aplikacji na telefonie córki. Telefon to Redmi Note 14 z Androidem 15. Jednak jest problem z przesyłaniem przez nią danych. Aplikacja ma przyznane wszystkie potrzebne uprawnienia, bateria ustawiona jest bez ograniczeń, tak samo przesyłanie danych. Włączyłam autostart, w panelu sterowania/przyspieszenie prędkości jest dodana do wyjątków, weszłam nawet w opcje programistyczne i wyłączyłam optymalizację Moimi/HylerOS oraz nie zachowuj działań. Jednak aplikacja działa tylko 1, góra 2 dni i jest usypiana przez system. Przestaje przesyłać dane poza stanem baterii. Muszę uruchomić telefon ponownie i wtedy znów zaczyna działać, ale tylko przez jakiś czas. Czy macie pomysł, jak temu zaradzić? Co jeszcze mogę zrobić, żeby system nie zabijał tej aplikacji?
    AI: Jaka jest dokładnie wersja systemu w telefonie - HyperOS/MIUI i numer kompilacji?
    Android 15 HyperOS 2.0
    AI: Czy po tych 1-2 dniach aplikacja pokazuje jakiś komunikat/błąd albo widać w jej panelu, że traci uprawnienia/usługę w tle, czy po prostu przestaje wysyłać dane bez żadnej informacji?
    Przestaje przesyłać dane bez żadnej informacji
  • REKLAMA
  • #2 21882788
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 753
    Ktoś tam musi czasami tego użyć, chociaż ze dwa razy na dzień. Wlaczyc, sprawdzić i wyjść. Tak działa na xiaomi już. Oprogramowanie tak ma.
REKLAMA