Panowie, pacjent Audi A5 2.7 TDI 2007 rok, mam problem z klimatyzacją. Chodziła do pewnego momentu, stwierdziłem, że czynnik się skończył, więc pojechałem i dobiłem do końca - 650 gram, było 300, ale nic to nie dało, więc wymieniłem czujnik ciśnienia klimatyzacji, ponieważ mam do niego błąd. Potem chodziła 2 dni i już nie chodzi. Sprawdzałem kostkę na czujniku i raz jest prąd, raz nie ma. Może mieliście taki przypadek.
Jaki dokładnie masz kod błędu z komputera/VCDS i w jakim module siedzi błąd? Podaj też opis błędu, czy jest stały czy sporadyczny.
Stały, nie mogę go usunąć.
Jak włączasz klimę, to sprężarka i wentylatory startują czy cisza? Jakie ciśnienie klimatyzacji pokazuje w parametrach bieżących na zgaszonym i odpalonym silniku?
Klima i wentylatory nie startują.
Dodano po 11 [minuty]:
Błąd U111300.
Jaki dokładnie masz kod błędu z komputera/VCDS i w jakim module siedzi błąd? Podaj też opis błędu, czy jest stały czy sporadyczny.
Stały, nie mogę go usunąć.
Jak włączasz klimę, to sprężarka i wentylatory startują czy cisza? Jakie ciśnienie klimatyzacji pokazuje w parametrach bieżących na zgaszonym i odpalonym silniku?
Klima i wentylatory nie startują.
Dodano po 11 [minuty]:
Błąd U111300.