Witam wszystkich grupowiczów
Posiadam Aprilie SR 50 Factory. Zdaje się, rok 2007/2008.
Aprilia miała wypadek.
Większość już zrobiłem z rzeczy mechanicznych.
No i tu powstają schody.
Po zamontowaniu nowego aku pojawił się na liczniku kod, który trzeba wbić, aby uruchomić skuter.
Dużo szukałem na ten temat.
Wpisywałem dużo kodów uniwersalnych, lecz żaden nie działa.
Wymieniłem również stacyjkę i się doczytałem, że aby dodać stacyjkę, również muszę wbić code w liczniku.
Ktoś coś doradzi? Fajnie by było jeszcze w tym sezonie poczuć wiatr we włosach.
Wrzucę zdjęcie chociaż kompa, bo ktoś mi radził, żeby go wymienić i kod zniknie.
Dziękuję z góry za podpowiedzi.
W was nadzieja.
Pozdrawiam, Michał
Jaka dokładnie jest wersja tej SR 50 Factory - DiTech czy gaźnik, silnik Piaggio/Morini? Jeśli możesz, wrzuć też oznaczenia/numer z ECU i licznika albo zdjęcia naklejek/wtyczek.
DiTech, silnik Piaggio, lecz nie jestem pewien
Co dokładnie pokazuje licznik po przekręceniu zapłonu - jaki napis/ekran z kodem? Masz jeszcze starą stacyjkę, stary kluczyk albo komplet licznik/ECU sprzed wymiany?
Wpisz Code
Mam starą stacyjkę, lecz siedzi w niej połamany kluczyk.
Posiadam Aprilie SR 50 Factory. Zdaje się, rok 2007/2008.
Aprilia miała wypadek.
Większość już zrobiłem z rzeczy mechanicznych.
No i tu powstają schody.
Po zamontowaniu nowego aku pojawił się na liczniku kod, który trzeba wbić, aby uruchomić skuter.
Dużo szukałem na ten temat.
Wpisywałem dużo kodów uniwersalnych, lecz żaden nie działa.
Wymieniłem również stacyjkę i się doczytałem, że aby dodać stacyjkę, również muszę wbić code w liczniku.
Ktoś coś doradzi? Fajnie by było jeszcze w tym sezonie poczuć wiatr we włosach.
Wrzucę zdjęcie chociaż kompa, bo ktoś mi radził, żeby go wymienić i kod zniknie.
Dziękuję z góry za podpowiedzi.
W was nadzieja.
Pozdrawiam, Michał
Jaka dokładnie jest wersja tej SR 50 Factory - DiTech czy gaźnik, silnik Piaggio/Morini? Jeśli możesz, wrzuć też oznaczenia/numer z ECU i licznika albo zdjęcia naklejek/wtyczek.
DiTech, silnik Piaggio, lecz nie jestem pewien
Co dokładnie pokazuje licznik po przekręceniu zapłonu - jaki napis/ekran z kodem? Masz jeszcze starą stacyjkę, stary kluczyk albo komplet licznik/ECU sprzed wymiany?
Wpisz Code
Mam starą stacyjkę, lecz siedzi w niej połamany kluczyk.