Witam , mam kilka pytań dotyczących samochodu Fiat Marea 1.9 JTD.
1. Ile oleju wchodzi do tefo silnika?
2. Ile płynu chłodniczeg.
3. Szukam opisu bezpieczników ( który do czego)
4. Co to jest za ' czarna skrzynka' umieszczona pod siedzeniem tylnym.
5. Czy klimatyzacje można włączyć przy niskiej temperaturze w środku samochodu.
6. Do czego są przekaźniki umieszczone przed akumulatorem pod czarną osłoną . Jeden 'czarny' jest do załączania sprzęgła elektromagnetycznego na spręzarce klimatyzacji , ale pozostałe trzy nie wiem.
7. Do czego jest pilot w kluczyku od zapłonu? , do centralnego ni jest bo do tego jest pilot w kluczyku od drzwi ( mam osobny klucz do stacyjki i osobny do drzwi)
8. Czy można zaprogramować oryginalny centralny tak , żeby domykał szyby.
9. Kiedy powinno załączyć się sprzęgło elektromagnetyczne sprężarki klimatyzacji? Odrazu po wcisnieciu klawisza klimy.
Narazie tyle , jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze. A ha jeszcze jedno, pytania dotyczą samochodu który nie jest moją własnością i grzebe w nim z ' doskoku' raz w tygodniu po pare dziesiąt minut , więc mogą troche dziwić.
Pozdrawiam
1. Ile oleju wchodzi do tefo silnika?
2. Ile płynu chłodniczeg.
3. Szukam opisu bezpieczników ( który do czego)
4. Co to jest za ' czarna skrzynka' umieszczona pod siedzeniem tylnym.
5. Czy klimatyzacje można włączyć przy niskiej temperaturze w środku samochodu.
6. Do czego są przekaźniki umieszczone przed akumulatorem pod czarną osłoną . Jeden 'czarny' jest do załączania sprzęgła elektromagnetycznego na spręzarce klimatyzacji , ale pozostałe trzy nie wiem.
7. Do czego jest pilot w kluczyku od zapłonu? , do centralnego ni jest bo do tego jest pilot w kluczyku od drzwi ( mam osobny klucz do stacyjki i osobny do drzwi)
8. Czy można zaprogramować oryginalny centralny tak , żeby domykał szyby.
9. Kiedy powinno załączyć się sprzęgło elektromagnetyczne sprężarki klimatyzacji? Odrazu po wcisnieciu klawisza klimy.
Narazie tyle , jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze. A ha jeszcze jedno, pytania dotyczą samochodu który nie jest moją własnością i grzebe w nim z ' doskoku' raz w tygodniu po pare dziesiąt minut , więc mogą troche dziwić.
Pozdrawiam