logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens S65 - czy mogę wymienić telefon po trzech naprawach w Plus GSM?

uki9 04 Sty 2006 14:50 6314 3
REKLAMA
  • #1 2145560
    uki9
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Mam taki problem na dziendobry pani bardzo grzecznie polecila mi siemesa s65 za rozsadna cene tydzien pozniej oczywiscie hehe telefon byl tanszy ale to nic telefon zaczal sie psuc juz po 2 tygodniach i znowu reakcja pani "no to w tych modelach standard", telefon psuje sie nadal juz 2 raz to samo i moje pytanie brzmi slyszalem kiedys cos takiego, ze jesli telefon zepsuje sie trzykrotnie lub tez okreslona ilosc razy to moge ubiegac sie o nowy aparat lub cos w tym stylu, czy ktos ma o tym jakies pojecie. Czytalem regulaminy i inne artykuly na stronie Plusa ale nie moglem nic takiego znalesc z gory wielkie dzieki :)
  • REKLAMA
  • #2 2145585
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    Musisz chyba poszukac o tym, na stronach Siemensa... i w jego warunkach gwarancji, a wlasciwie (Siemens-Mobile) :)
  • REKLAMA
  • #3 2145690
    groovee
    Poziom 20  
    Ocena: 5
    Przeczytaj dokladnie gwarancje... Teoretycznie powinni Ci wymienic po 3 naprawach...

Ale:
    -psuc sie musi zawsze ta sama czesc lub serwis musi uznac ze naprawa jest nieoplacalna
    -wymiana oprogramowania nie jest traktowana jako naprawa (w sensie nie zwieksza "licznika napraw")

Sa to w skrocie warunki siemensa ale z przed ok 3 lat kiedy probowalem wymienic ST55...

Pozdrawiam!
  • #4 2169115
    zwirek26
    Poziom 14  
    Ocena: 20
    Jeżeli jest to telefon w promocji na firme to masz prawo skorzystać z renkojmy po pierwszej naprawie druga to ekspertyza w serwisie i wymiana telefonu u sprzedawcy.Na osobę prywatną jest niezgodność towaru z umową ale tam o wymiane nieda sie.Na gwarancji wysyłając telefon trzeba czekac cierpliwie aż serwis zrezygnuje i wymieni telefon lub terminal czyli płyte bazową.
REKLAMA