logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pomarańczowa plama na wyświetlaczu LG B2050 - co robić?

sqt3r 07 Sty 2006 00:16 1671 3
REKLAMA
  • #1 2154484
    sqt3r
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Witam !!

Na moim świeżo kupionym LG na środku wyświetlacza pojawiła się pomarańczowa plamka z czarno-białą otoczką zasłaniają tę częśc wyświetlacza...poprostu tak jakby był to element tapety jednak jak wchodzę w menu to dalej to jest i zasłania mi to co powinno być widoczne.

Co to jest? Czy konieczne jest wymienianie wyświetlacza co w przypadku mojego LG B2050 chyba mija się z celem, a może ktoś ma taki wyswietlacz?

W sumie to nie przeszkadza bo duża ta plamka to nie jest...najwyżej ze 2 litery zasłoni w sms`ie ale mnie to irytuje i już nie wiem czy za pare złotych go nie puścić.

Czego tak się stało?, telefon nowy, igiełka...nic się nie wylało, nie siadłem na niego, nie upadł a coś po kilku dniach wyskoczyło...

Czekam na porady i pozdrawiam - skuter
  • REKLAMA
  • #2 2154521
    Kazekkazekkazek
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Nic z tym nie zrobisz, jak to jest nowy telefon i nie upadł to moze wada produkcyjna albo podczas trasportu sie uszkodził, jak masz gwarancje to spróbuj oddać moze przyjma.
  • REKLAMA
  • #3 2154631
    PETERBB
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    na gwarancji robia czesta wada w tym modelu lg
  • #4 2154760
    sqt3r
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    problem w tym że przywiozłem nowke z niemiec (zestaw na karte) ale ściągnąłem w nim simlock...

I jak tu teraz oddac do D1 ??

A to sie pojawiło po 2 dniach uzywania...żaden transport czy uderzenie...lezy na biurku-git...chwile później zerkam a tu coś takiego...
REKLAMA