Tylko i wyłącznie Mozilla Firefox. Korzystałem z niej zarówno na Windows XP (dawniej), jak i na "Pingwinku" (obecnie). Przeglądarka Opera jakoś nie przypadła mi do gustu...
W pracy w srodowisku Linux wylacznie Mozilla Firefox....w Windows'ie to samo...zauwazylem ze Opera tez sie podciagnela, glownie przyspieszyla...IE to narzedzie dla samobojcow wg mnie ..
Osobiście polecam AvantBrowser (jest to nakładka na Internet Explorer). Posiada wiele dodatkowych opcji, m.in. blokadę wyskakujących okienek, blokadę reklam, możliwość sterowania przeglądarką gestami ruchów myszy.
Bardzo często jest aktualizowana.
http://www.avantbrowser.com/
Myślę że już na ten temat wystarczy tej polemiki !
Nic nowego nikt nie wniesie w temacie , a będzie to tylko samo punktowanie takich i podobnych Tematów jest już cała masa temat zamykam !
Podpis Proszę o niepisanie na PW i SW jeśli szukasz pomocy natury technicznej... Odpowiedzi nie oczekuj, do tego jest tylko forum. Obowiązuje od dnia 29.03.2014
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ W dyskusji porównano różne przeglądarki internetowe pod kątem szybkości i jakości działania. Najczęściej polecane są Mozilla Firefox i Opera jako alternatywy dla Internet Explorera, który jest krytykowany za niską wydajność i stabilność. W środowisku Linux oraz Windows Firefox jest preferowany ze względu na szybkość i funkcjonalność. Wspomniano także Maxthon oraz AvantBrowser, który jest nakładką na Internet Explorer oferującą dodatkowe funkcje, takie jak blokada reklam i gesty myszy. Aby zmienić stronę startową w Firefox, należy przejść do opcji: Edycja → Preferencje → Ogólne → Adres i zatwierdzić zmiany.