Witam, mam "drobny" problem; kupilem Audi 200 z silnikiem 2.2turbo 20V z instalacja gazowa II gen - parownik tomasetto do turbo i komputer Razmus AF800 (podpinalem sie interfejsem i softem do Oriona ver. 2.11) i mimo moich prob ustawienia tej instalacji na osczedna nie chce zejsc ponizej 14 ltr/100km na trasie (nawet przy b. spokojnej jezdzie-a zeby bylo ciekawiej to nie zbytniego znaczenia czy jedzie sie zdecydowanie ostrzej to pali i tak tyle samo co przy b. delikatnej ;( )a po miescie to jest ok. 20+ -zanaczam ze wymienialem sonde na nowa Boscha. W zwiazku z tym mam pytanie czy ma ktos podobny samochod i troszke bardziej "przyjazna dla kieszeni" instalacje. jedynie co jeszcze przychodzi mi do glowy to zmienic miejsce zamontowania reduktora (jest on przykrecony po lewej strony na dole z samego przodu blotnika pod zderzakiem i sa bardzo dlugie doprowadzenia wyjscia gazu i kompensacji (grubo ponad 1 metr)) na blizsze przepustnic-moze to cos pomoze a jak nie to jeszcze myslalem kupic Blosa i wywalic ten komputerek i silnik krokowy - tylko nie jestem pewnien czy w moim przypadku da sie go zamontowac(jak bedzie sie sprawowal w aucie z turbo). Jak by ktos mial z tym jakies doswiadczenia to bardzo bylbym wdzieczny za podzielenie sie nimi
.