Mam 40 i jezdze wzglednie dużo, czesto doroslymi ludzmi lub z dziecmi.
Nadmienie że ostatni raz radyjko do autka kupowalem 12 lat temu (wtedy cyfrowe, kaseta, 4x10w) poprosze o porade jak patrzec na to dziś.
Mam kupione auto z fabrycznymi otworami z tyłu (wiem musze zmierzyc srednice). Auto spore, wygodne i dosc ciche. Sedan.
Nie chce dać dużo, nie będe robił w aucie dyskoteki.
Nastawiam się tak:
a) CD/CDRW/MP3 (czy szukać szczegolnych funkcji, np. grania z katalogów?)
Cos no-name z importów z niemiec z allegro ?
b) panel lepiej nie na 'windzie' - po co ma sie psuc?
c) jaka jest mi potrzebna moc.
d) jesli z (szczerze mówiąc auto stoi daleko ode mnie i nie pamietam) przodu da sie sie powiesic co lepszego: małe gwizdki gdzies w rogu szyby ? w drzwiach sredni-bas (bez wooferów oczywiscie)
e) z tyłu uzupelniająco, chyba że z przodu sie nie da, to podniesc klasę.
Na jaki gatunek moge sie obniżyc, na jaki już nie warto.
Mam w pudle takie sześcienne kolumienki ok 8x8x8cm - czy z przodu, skierowac to sobie na twarz (do sluchania przy nocnych jazdach z dziecmi)
Nadmienie że ostatni raz radyjko do autka kupowalem 12 lat temu (wtedy cyfrowe, kaseta, 4x10w) poprosze o porade jak patrzec na to dziś.
Mam kupione auto z fabrycznymi otworami z tyłu (wiem musze zmierzyc srednice). Auto spore, wygodne i dosc ciche. Sedan.
Nie chce dać dużo, nie będe robił w aucie dyskoteki.
Nastawiam się tak:
a) CD/CDRW/MP3 (czy szukać szczegolnych funkcji, np. grania z katalogów?)
Cos no-name z importów z niemiec z allegro ?
b) panel lepiej nie na 'windzie' - po co ma sie psuc?
c) jaka jest mi potrzebna moc.
d) jesli z (szczerze mówiąc auto stoi daleko ode mnie i nie pamietam) przodu da sie sie powiesic co lepszego: małe gwizdki gdzies w rogu szyby ? w drzwiach sredni-bas (bez wooferów oczywiscie)
e) z tyłu uzupelniająco, chyba że z przodu sie nie da, to podniesc klasę.
Na jaki gatunek moge sie obniżyc, na jaki już nie warto.
Mam w pudle takie sześcienne kolumienki ok 8x8x8cm - czy z przodu, skierowac to sobie na twarz (do sluchania przy nocnych jazdach z dziecmi)