logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Niektywne SIM. Obowiązek informowania? Aktywowanie SIM.

hanyssadam 30 Kwi 2007 10:19 867 3
REKLAMA
  • #1 3834330
    hanyssadam
    Poziom 2  
    Witam! Z góry przepraszama ale to chyba nie jest temat na ten dzial ale nie wiedzialem gdzie go umiescic. Jak co to prosze o przeniesienie do bardziej odpowiedniego dzialu lub skasoawnie tematu. Problem moj polega na tym ze zdeaktywowali mi wlasnie SIM-a w POP-ie oczywiscie za brak doladowania karty. Czy orange ma jakis obowiazek informowania o konczacym sie terminie waznosci czy nie, poniewaz nie dostalem zadnego sms-a o takim fakcie a wydawalo mi sie ze karta jeszcze ma byc aktywna przez miesiac. O tym ze konczy sie limit na polaczenia wychodzace informuja. I drugie pytanie czy jest mozliwosc aktywowanie tej karty czy jest juz do zapomnienia bo zalezalo by mi na tym numerze co mialem. Przypuszcam ze bardziej sensowanie jest zakup startera. Zalezy mi na dosc szybkiej informacji.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 3834600
    mefistofilos
    Poziom 28  
    Ocena: 86
    kup doladowanie za 25PLN, zadzwon do Biura Obsługi Klienta ( BOK'u ) i powiedz konsultantowi, ze chcesz odzyskac dany numer. Jesli byl zarejestrowany, to nie bedzie problemu bo podyktujesz kod ze zdrapki konsultantowi i aktywują Ci numer z powrotem w przeciagu kilku dni, jesli natomiast nie zarejestrowales go wczesniej... no to czeka Cie rejestracja... ale wszystkiego dowiesz sie od konsultanta... Wazne zebys podczas rozmowy mial w reku doladowanie za 25PLN...

pozdr mefisto
  • REKLAMA
  • #3 3835551
    hanyssadam
    Poziom 2  
    Dzieki za odpowiedz mefistofilos. Problem w tym ze dzwonilem do nich i kicha twierdza ze juz karty nie da sie odzyskac bo niby mam 2 tygodnie czasu na doladowanie. Jak nie zaladuje w tym czasie to karta jest "kaput".
    Bylem nawet w Orangu i nic. W kolko jedno powatrzaja, ze sie juz nic nie da zrobic.
    Pozdrawiam.
  • #4 3835680
    kilupl
    Poziom 17  
    Zadzwoń pare razy. W koncu trafisz na osobe która Ci umożliwi odblokowanie. Ja Samych Swoich dzwoniłem raz - nie da sie, drugi - nie da sie, trzeci - bez problemu odblokowali :)
REKLAMA