logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

1 pytanie 1 szybka konkretna odpowiedz nokia 5510 POMOCY

luik123s 01 Lut 2006 22:51 810 2
REKLAMA
  • #1 2247531
    luik123s
    Poziom 12  
    witam zakupiłem sobie nokie 5510 wszystko ładnie tylko gry nie działaja i otwarzacz mp3 można wgrac na koma muzyke ale nie widzi jej wyczytałem że trzeba zrobić flesha modułowi odpowiedzialnemu za muzykę tylko niestety niewiem gdzie sie wpiąć ipt ""jeżeli macie linka gdzie opisana jest ta operacja to byłbym bardzo wdzięczny"" jeżeli .Ogólnie to mam sprzęt do robienia flesha ale zmiany softa tylko i moje pytanie czy całkowite wyczyszczenie i od nowa wgranie softa pomogło by (w tej noki jest opcja magnetofon ... można nagrywac muze i ta opcja działa doskonale plik można skopiowoać na kompa i odwrotnie i widzi komóra to,czyli coś działa tam)
  • REKLAMA
  • #3 2262548
    luik123s
    Poziom 12  
    dzięki za lina ale mam jeszcze 1 małe pytanko dotyczące tego kabla wiem tylko tyle że trzeba zamienić piny ?? niewiem które i jak wygląda schemat podłączenia tego kabla do kompa które piny w kompie są wykorzystane

Dodano po 26 [minuty]:

dzięki za lina ale mam jeszcze 1 małe pytanko dotyczące tego kabla wiem tylko tyle że trzeba zamienić piny ?? niewiem które i jak wygląda schemat podłączenia tego kabla do kompa które piny w kompie są wykorzystane
REKLAMA