logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips Radio SC 201 - Jak odblokować po błędnym wpisaniu kodu?

korkalom 04 Lut 2006 12:22 2309 3
REKLAMA
  • #1 2257017
    korkalom
    Poziom 2  
    Hej , mam problem. W trakcie tych 20 stopniowych mrozow siadł mi akumulator . Kiedy go doładowałem i włączyłem radyjko , pojawił się komunikat SAFE a po chwili cyferka dziesięć i przy niej jakieś cztery miejsca na wpisanie jakis liczb . Znajomy cos tam wpisywał ,i za kazdym wpisaniem po potwierdzeniu pojawiała się następna cyfra 9 , potem 8 itd. I tak doszedł do cyfry numer sześć i teraz nic się wpisać nie chce .... Co mam zrobić :( ,.,, mam kod do radia , ale nie pojawiał się komunikat CODE Jest tylko napis Safe ktory znika , pojawia się ta cyfra 6 i cztery miejsca na spisanie jakis cyferek ( ale nic wpisywac sie nie chce).. Troche namotałem , ale mysle ze wiecie o co mi chodzi... pomozcie prosze :)
  • REKLAMA
  • #2 2257089
    bol123
    Poziom 22  
    Ocena: 51
    Na przyszłość to nie należy wpisywać bzdur jeśli się posiada kod do radia , a tym bardziej jak słyszę coś w stylu "kolega się bawił " to mnie zaraz rozwala .
    Teraz poprostu musisz zostawić włączone radio na minimum dwie godziny i wtedy pozwoli sobie wpisać numer kodu który rzekomo znasz bo jeśli to nie będzie ten numer to pokaże ci się 5 SAFE .
  • REKLAMA
  • #3 2257283
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1407
    I wszystko jest OK w tym typie ma być napis SAFE , cyferka która potem się pokazuje wskazuje pozostałe próby na końcu jest 0 , ale też nie ma z tym problemu w Rzeszowie jest kolega Olecki jak nie jest to ten kod można od razu uderzyć do niego :D

A wpisywać się powinno klawiszem 1 pierwsza cyfra , 2 druga itd. (ala SMS) ,po wprowadzeniu numeru kodu klawisz "AS" (5 sekund) i to wszystko

Gdy nie działają klawisze 1-4 jest coś z klawiaturą

Ważne : operacje wykonywać przy włączonym zapłonie , czekać na możliwość wprowadzenia kodu też :D
  • #4 2271319
    korkalom
    Poziom 2  
    Hej Wam ,,, zostawilem przy wlaczonym zaplonie radio na 3 godzinki wlączone i faktycznie dopalilo ,,, klawiatura ( 1-4) sie odblokowala i wystukalem kod i juz wszystko gra :) ,,, temat uwazam za zamknięty - dzięki z góry za pomoc =)
REKLAMA